Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Titanfall'un Yapımcısından "Umurumda Değil!" Niteliğinde Sözler
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Titanfall'un yapımcılarından önde gelen isim Drew McCoy, bugün gündeme söyledikleriyle bomba gibi bir düşüş yaptı. Söz konusu ünlü yapımcı, oyundan para kazanıp kazanmadığını umursamadığını söyledi.

[Resim: x61243621.jpg.pagespeed.ic.zLwnmAnzay.jpg]

GameSpot'a konuşan McCoy, bu oyunu severek yaptığını ve ne kadar kazandığının umurunda olmadığını söyledi. Daha sonra Call of Duty ve Battlefield gibi serilere kafa tutmadığını (!), tam tersine yapımcıların Titanfall'u örnek olarak özgün fikirler ortaya koymaları gerektiğini, belli bir formülü takip etmelerinin anlamsız olduğunu söyledi.

İşte ünlü yapımcıdan gelen yorum:

"Kar sağlayıp sağlamadığımız bilmiyorum. Oyunun satışının beklentileri karşılayıp karşılamadığını da bilmiyorum. Umurumda da değil."

"Umurumda olan şey şu ki ben bu oyunun yapımında görev aldım ve şimdi arkama yaslanıp eğlenerek oynuyorum. İnsanların Titanfall sayesinde eğlendiklerini bilmek, benim için oyuna destek vermeye devam etmemiz için yeterli bir sebep; benim için başarı kesinlikle bu. Biz oyunları onları sevdiğimiz için yapıyoruz ve herkesin bizimle birlikte oynamasını istiyoruz."

İyi olanı kopyalamayacağını ve daha yeni şeyler konusunda Titanfall'a güvendiğini de ekleyip konuşmasını bitiren McCoy, bu farklı tavrıyla tüm sektörün dilinde dolaşıyor. Eğer gerçek düşünceleri gerçekten buysa, biz de gönülden tebrik ediyoruz bu söyledikleri için.

''Alıntı''
Referans URL