Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: TTNET Adil Kullanım Kotası Nasıl Öğrenilir?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Malum Adil Kullanım bilmem cart curt diye torrentçileri ölmekten beter eden bi durum var. Reklam yaparken kocaman puntolarla LİMİTSİZ İNTERNET 49.99!!! diye yazarlar alt tarafta da küçücük yazılarla bu adil kullanım limitinden bahsederler. Neyse içimi sonra dökerim Gülümseme İşte ne kadar kota kaldığını nasıl öğrenirim?
Müşteri hizmetlerini denedim. Ne kadar internet kullandığımı söylüyor bilmem ...gb kullandınız gibi. Sanırım sadece download değil bütün kullandığım interneti söylüyor.
Nasıl öğrenirim bunu bir bilgisi olan?
TTNET'in sitesinde kota Sorgulama Bölümü olması lazım.
Evet var ordan bakabilirsin
Türk Telekomla Beraber TTNET Kullanıyorsanız Buradan da Bakabilirsiniz .

https://adslkota.turktelekom.com.tr/
Yardımlarınız için sağolun. Çok teşekkür ederim.
Bi soru sorabilirmiyim? TTNET müşteri hizmetlerini aradım. Sonunda telesekreter olmayan biri çıktı karşıma. Hani ne kadar kota kalmış filan diye aradım. Sordum kotamı öğrenebilir miyim diye. Kadın zaten kotanızı aşmışsınız dedi. Bilmem 100 GB kullanmışsınız da 3 megabite düşürülmüş hızınız diye konuşuyor. Yahu bu nedir ben 100 GB download etmiş olamam. Değişik değişik konuşuyor. hiçbişey anlamadım. Sadece download etme kotası değilde genel internet kullanımı da mı dahil buna dedim, öyleyse neden bu paketin adı limitsiz? bişeyler dedi anlamadım neyse boşver dedim kapattım. Böyle bir durum yaşamış olan var mı acaba aranızda? Beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinecem. Bu adil kullanım sınırı hakkında bildiklerinizi anlatabilirseniz çok iyi olur. İyi akşamlar.
Standart 8mbps limitsiz paket ise 50 GB download dan sonra hızın 3 mbps ye düşer gelecek aya kadar devam eder bunu öğrenmen için kotasnı sogulayacaksın eğer 50 GB dan yüksekse indirme hızın 3mbps olmuştur bu kadar basit.
Yardım için teşekkürler. Ama ben onu öğrendim zaten ayrıca 75 gb galiba kota. 8 megabit paket ama 26 mü ney çekiyormuş bizim burdan. Ben onu sormuyordum. Bu kotayı ne bitiriyor? yani benim 100 GB download yapmış olmam imkansız. Nerden geliyor yani bu değirmenin suyu?. Geçen ay da 135 GB mış. Benim o kadar şey indirmiş olmam imkansız.
benim bildiğim 50 gb dan sonra hız 3 e düşüyo
Bazıları 100'den sonra düşer.
Sayfalar: 1 2
Referans URL