Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Android'e Uzak Masaüstü Yönetimi Geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: android-e-uzak-masaustu-yonetimi-geliyor-705x290.png]

Google'ın Android işletim sisteminin yazılımcılarını kendi bünyesine katmasından sonra Android işletim sisteminin gösterdiği gelişim taktire şayan. Üstelik bu gelişim hız kesmeksizin devam ediyor. Google uzun bir süredir Chrome üzerinden Uzak Masaüstü Bağlantısı kurabilmek için bir uygulama geliştiriyordu. İşin aslında bu uygulamanın PC versiyonu, şu an için aktif durumda. Ancak Google'ın asıl hedefi bu uygulamayı aynı zamanda Android işletim sistemi ve Chromebook laptoplara da uyarlamak ve nihayetinde Google, Uzak Masaüstü Bağlantısı sistemini Android cihazlar içinde gerçekleştirmiş durumda.

Yapılan testler doğrultusunda bu uygulama ile birlikte Windows ve MacOS işletim sistemlerine sorunsuz bir şekilde bağlantı kurulmuş. Muhtemelen ilerleyen zamanlarda Linux desteği de eklenecektir. Ancak şu aşamada yalnızca Windows ve MacOS işletim sistemlerine Android cihazımız ile uzaktan bağlantı kurabileceğiz. Hiç şüphesiz ki en çok kullanılan işletim sisteminin Windows olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Windows'un ardından MacOS'un geldiğini ve daha sonrasında Linux tabanlı işletim sistemlerinin geldiğini söyleyebiliriz. Bu açıdan baktığımızda Google'ın bu yol haritasını izlemesini mantıklı buluyorum.

Gerek tablet gerekse telefonunuzdan Chrome Uzak Masaüstü Bağlantısını kullanarak Windows veya MacOS işletim sistemi olan bilgisayarınıza rahatlıkla bağlanabilirsiniz. Şu an için yalnızca Android'te yer alan bu Uzak Masaüstü Bağlantısı sistemi ilerleyen zamanlarda iOS işletim sistemi için de gelecektir. Google tarafından açıklanana göre iOS'in Chrome Uzak Masaüstü Bağlantısı bu yıl içerisinde çıkarılacak.

Android Torrent Programları

''Alıntı''
Yav teamviewer var ona ne gerek var


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Harika Gülümseme
Referans URL