Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Android Torrent Programları
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: android-torrent-programlari-705x290.png]

Son zamanlarda bilgisayarda dosya indirmek için oldukça sık kullanılan Torrent programları aynı zamanda android platformunda da bulunuyor. Torrent'in sağladığı P2P (Peer to peer) paylaşım sistemi sayesinde dosyayı indiren kullanıcılar indirdikleri kısımları diğer kullanıcılar ile paylaşıyor bu sayede dosya indirme işlemi daha hızlı oluyor özellikle binlerce kişinin bir dosyayı paylaştığını düşünürsek bu dosyayı mümkün olan en yüksek hızla indirebiliyorsunuz. Pek çok Torrent'ten veya herhangi bir şekilde yüksek boyutlu dosya indireceği zaman bunu bilgisayarı kullanmadığı zamanlarda yapmayı tercih ediyor. Neticesinde yüksek boyutlu bir dosyayı indirirken internetimizin sınırlarını zorluyoruz ve haliyle herhangi bir siteye girerken bile yavaşlık yaşıyoruz. Bu nedenle çoğu kullanıcı bilgisayarda herhangi bir işi yokken Torrent'ten yüksek boyutlu dosya indirmeyi tercih ediyor. Bunun için genellikle bilgisayarımızı uzun süre açık bırakmamız gerekebiliyor. Uzun süre açık kalan bir bilgisayarda kimi zaman performans kayıpları olabiliyor. Bazı kullanıcılar bu nedenle bilgisayarlarını uzun süre açık tutmak istemiyor.

İşte tam olarak bu noktada Android platformunda yer alan Torrent uygulamaları yardımımıza koşuyor. Neticesinde telefonumuzu neredeyse hiç bir zaman kapatmıyoruz hal böyle olunca Torrent programlarını telefon veya tabletimizde kullanma imkanımızın bulunması çok kullanışlı oluyor. Ancak genel olarak Torrent'ten yüksek boyutlu dosyalar indirildiğini düşünürsek eğer telefon veya tabletiniz herhangi bir Wi-Fi ağına bağlı değilse mevcut internet kotanız çok hızlı bir şekilde tükenebilir. Bu nedenle Torrent programlarını yalnızca Wi-Fi ağına bağlı iken kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

BitTorrent

[Resim: Bittorrent-Logo-Purple.png]

uTorrent ile birlikte en çok kullanılan torrent programı olan BitTorrent'in aynı zamanda Android uygulaması da bulunuyor. Klasik BitTorrent'te yer alan tüm özellikler BitTorrent'in Android uygulamasında da yer almakta. BitTorrent uygulaması sayesinde birden fazla torrent indirebilir, dosya indirme ve dosya upload etme sınırlanırını belirleyebilirsiniz. Ayrıca BitTorrent tamamen ücretsizdir.

aTorrent

[Resim: aTorrent.png]

BitTorrent ile aynı işletimciye sahip oaln aTorrent'in hem ücretsiz sürümü hemde 4.99'lık pro sürümü bulunmakta. aTorrent'te birden fazla dosya indirme imkanı sunmakta. PRO sürümde kullanışlı özellikler yer alsa da aTorrent'in ücretsiz sürümünde daha temel özellikler yer almakta.

tTorrent

[Resim: tTorrent-Pro.jpg]

Kullanımı ve tasarımı oldukça basit olan tTtorrent'in de hem ücretli hem de ücretsiz versiyonları bulunuyor. Uygulamanın ücretsiz versiyonunda 250kb/s indirme sınırı bulunuyor. Ayrıca ücretsiz sürümde reklamlarda yer alıyor. Ancak uygulamanın ücretsiz sürümünde herhangi bir indirme limiti ve reklam bulunmuyor. tTorrent'in pro sürüm fiyatı ise 4 dolar.

''Alıntı''
Referans URL