Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Metro: 2033 - İSTEK
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Aynen öyle.
Tamam anladım. Şimdi internetin adil kullanım limiti diye bir zırvası var. Ona etki eder mi bu seedingler?
Ne alaka canım sadece hızını etkiler.
Tamam saolun.

Bu arada oyunu eklesenizde indiremiyeceksek eklemenize gerek yok. İndiremedikten sonra ne anlamı var. Teşekkürler.
Indirilir seederi varsa neden indirilmesin sadece azıcık yavaş olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekleyebilirseniz iyi olur. Başka bi arkadaş daha vardı galiba isteyen onun da yorumu vardı. Daha indirecek olan olabilir. Eklerseniz sevinirim.
Cevap gelmedi? Bekledim biraz da gelmeyince yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Ekleyebilecek misiniz? Eğer seeder çok az derseniz sizin nerden nasıl torrent koyduğunuzu bilmiyorum da . Belki başka sitelerde daha çok seederi olan oyun vardır. Hep burdan indirdim oyunları. Söylerseniz sen bekleme diğer sitelerde daha iyi indirirsin bu oyunu diye ben bunu da ordan indiririm.
(23.04.2014 10:34)3mr3mt Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cevap gelmedi? Bekledim biraz da gelmeyince yazmak zorunda kaldım kusura bakmayın. Ekleyebilecek misiniz? Eğer seeder çok az derseniz sizin nerden nasıl torrent koyduğunuzu bilmiyorum da . Belki başka sitelerde daha çok seederi olan oyun vardır. Hep burdan indirdim oyunları. Söylerseniz sen bekleme diğer sitelerde daha iyi indirirsin bu oyunu diye ben bunu da ordan indiririm.

Eğer kaynakta bulunmuyorsa cevap gelmemesi normal yada bulmak zor olduğu için araştırılıyordur lütfen biraz daha beklermisin.
Hallediyorum.
Halledildi Konu Kilit
Sayfalar: 1 2
Referans URL