Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Watch Dogs'ta Hile Olmayacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: watch-dogs-hile-olmayacak-705x290.png]

Ubisoft tarafından geliştirilen Watch Dogs oyunu uzun süredir grafik kalitesinin düşürülmesi ile ilgili eleştiriler alıyordu. Görünüşe göre Watch Dogs bir başka konuda daha epeyce eleştirilecek.

Watch Dogs'un oyun yönetmeni olan "Jonathan Morin" tarafından atılan bir bir tweet üzerine Watch Dogs'ta hile kodlarının olmayacağı kesinleşti. Genel açıdan baktığımızda Watch Dogs kendine GTA serisini rakip alıyor diyebiliriz ve GTA'yı hile kullanarak oynayan pek çok kişi olduğunu düşünürsek bu tarz oyunlarda hile kodlarının ciddi manada önemli olduğunu söyleyebiliriz.

Zıplama da olmayacak;

Diğer yandan Watch Dogs'ta hiç bir şekilde zıplamayacağınızı da eklemek istiyorum. Oyunun yapımcılarına göre zıplamak Watch Dogs'un temasına uygun bir hareket değilmiş. Hani yapacak bir şey bulamayınca masaüstünde sağ tıklayıp yenile demek gibi bir şeydir zıplamak bence öylesine hiç bir şey olmadan zıpladığımı hatırlıyorum ben pek çok oyunda. Ne yazık ki bunu da Watch Dogs'ta yapmamız mümkün olmayacak. Watch Dogs şu an her açıdan patlamaya hazır bir bomba. Oyun ya herkes tarafından çok beğenilecek ya da Ubisoft'un elinde patlayacak gibi görünüyor. Watch Dogs ile ilgili kendi yorumum ise oyunun başarısız olacağı yönünde. Ancak umarım yanılırım ve GTA serisine çok ciddi bir rakip gelir.

Sizin Watch Dogs ile ilgili beklentileriniz neler?

''Alıntı''
Türkler Bulur Gülümseme
hahahaha Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme Açık Ağızlı Gülümseme
Oyunları hilesiz oynama taraftariyim Gta5 i de hilesiz bitirdim Gta 4u de benim için bir sorun yok hatta daha iyi Gülümseme Teşekkürler haber için Süper

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Önemli Değil
Zaten çoğu oyun hilesiz artık Trainer çıkar.
Bence Hilesi Olmasa Daha Iyi Hile Yapinca Oyunun Anlami Kalmiyor Birde Bence Gta 5 Bunu La Ayni Anda Cikar Hayranlarini Watch Dogsa Yem Etmez Açık Ağızlı Gülümseme
Hileli Oyun Oynanmiyor Gta Serisini Hilesiz Bitirdim Tadı Çıkıyo Ozaman Oyunun Süper
Hilesiz oyun oynayamam Gülümseme
Bence Watch Dogs'ta hileye gerek yok çünkü zaten oyunun amacı dünyadaki herşeyi hacklemek Açık Ağızlı Gülümseme
Sayfalar: 1 2
Referans URL