Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Steam Kurmada Hata
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Merhaba arkadaşlar. Geçende online oyun oynamak için Steam hesabı olması gerektiğini öğrendim. İnternetten Steam'ı indirdim. Kurarken bir hata alıyorum. Daha doğrusu kurduktan ve Steam ikonuna bastıksan sonra "Updating Steam" diyor. Sanırım güncelliyor. Sonra bir hata veriyor. İnternet bağlantınızı kontrol edin gibi bişey diyor sanırım. Nasıl çözülür acaba?


DÜZELTME> Hesap açmayı başardım arkadaşlar. Buna cevap vermenize gerek yok. Ama birde bunun devamı var. İnternetten araştırdım. Smartsteam programı da lazımmış. Ama nereye baktıysam kaldırılmış. Yani bulamadım bunun çözümü varmı peki? Şimdiden yardımlarınız için saolun.
Resimle açıklarsanız sevinirim.
Aslında asıl soru oyun nasıl coop oynanır olacaktı. Ben kendi başıma bişeyler denedim ama tam yapamadım. Steam lazımmış galiba onu kurdum (biraz zorlandım) hesap açtım. Birde smartsteam lazımmış galiba. Tam bilmiyorum ama crackli steam gibi birşey diye tahmin ediyorum. İşte onu bulamadım hiçbir yerde. Var ama linkler hep kırık.
Bende de aynı sorun vardı rust indirdim açılmadı adını vermiyem oyungünlüğünden bir abim steam mı pc yüklededi yükledim senın hatayı verdi yokmu çözüm

iPad air cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Nasıl Bir Sorun?
Beyler o sorun herhalde dns diye biliyorum dns değiştirdiyseniz update olmuyo ondan dns otomatik yapın update olsun sonra dns değiştirin..
Referans URL