Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Assassin's Creed'in Filmi Geliyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: assassin-s-creed-in-filmi-geliyor-705x290.png]

Ubisoft'un en başarılı oyun serilerinden biri olan Assassin's Creed'in bu sefer filmi geliyor. Genel olarak baktığımızda Assassin's Creed'in her sene bir oyununun piyasaya çıkmasına artık alıştık; ancak filmi gerçekten sürpriz oldu diyebiliriz. Filmin IMDb sayfası oluşturulmuş durumda ve bu sayfada yazıldığına göre film 2015 yılında vizyona girecek. Filmin IMDb üzerinde yazan açıklamasına baktığımızda "Tapınakçılar tarafından kaçırılan bir adam kendi atalarının geçmişini görüp değiştirebileceği bir makine bulur" şeklinde bir açıklama işe karşılaşıyoruz. Assassin's Creed serisinin hayranları bu açıklamayı yakından tanıyacaktır. Nitekim bu açıklama Assassin's Creed'in ilk oyunun ana hikayesini anlatmakta.

Filmin IMDb'de yayınlanan hikayesine baktığımızda serinin ilk oyununu konu alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Ancak şu an için diğer Assassin's Creed oyunları için özel film çekilip çekilmeyeceği ile ilgili net bir bilgi bulunmuyor. Genel olarak Assasin's Creed serisinin Ezio ve Altair dışındaki karakterlerin hikayelerinin çok yavan olduğunu söyleyebilirim. Eğer ki Assassin's Creed'in filmi ilk üç oyunu konu alacak şekilde hazırlanırsa gerçekten mükemmel bir hikayeye sahip olur. Ancak her oyunun ayrı ayrı film olması durumunda Assassin's Creed serisinin bir süre sonra tökezleyeceğini düşünmekteyim. Şu an için film ile ilgili bildiğimiz tek şey 2015 yılında piyasaya çıkabileceği ve filmin hikayesi. Bunların dışında filmin seri olup olmayacağı ya da filmde hangi oyuncuların yer alacağı hiç bir şekilde bilinmiyor.

''Alıntı''
İşte bu mütiş haber. Cidden ilk 3 oyunu harika bir şekilde işlerlerse gişe rekorları kırarlar.
(15.04.2014 18:36)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İşte bu mütiş haber. Cidden ilk 3 oyunu harika bir şekilde işlerlerse gişe rekorları kırarlar.

Demek sende oyuncusun Açık Ağızlı Gülümseme
(15.04.2014 19:10)Selfie Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(15.04.2014 18:36)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İşte bu mütiş haber. Cidden ilk 3 oyunu harika bir şekilde işlerlerse gişe rekorları kırarlar.

Demek sende oyuncusun Açık Ağızlı Gülümseme

Ne diyosun hastasıyım fakat Brotherhood'dan sonra isteksiz oynayıp sonunda Black Flag'i oynamayacak hale getiren bir seri oldu maalesef.
Ben anlamaz, ben bilmez. Ama seninde bu foruma niye girdiğini öğrenmiş olduk Açık Ağızlı Gülümseme Oyun indirmek içinmiş Dil Çıkarma
Aynen öyle sahipsiz bir forumu sahiplendim Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL