Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Nikon Capture NX 2014 2.4.7 Full - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/aTVijCu.jpg[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Nikon Capture NX 2014 2.4.7[/dosyaadı]

[boyut]107 MB[/boyut]

[hakkında]Capture NX 2 kolay kullanımlı yazılım monitörde hemen görebilir sezgisel fotoğraf geliştirmeler yapmanıza olanak sağlar.

Basitçe böyle tonu, doygunluk ve parlaklık , renk gibi öğeleri düzenlemek ve U Point teknolojisi analiz edecek istediğinizalandaKontrol Noktası yerleştirmek gibi bir düzenleme iyi applied.This teknoloji güçler olacaktır benzer alanlarını tanımaktüm Capture NX Kontrol 2 serisi Puan : Renk Kontrol Noktaları ,tüm yeni Seçim Kontrol Noktaları , Beyaz / Siyah / Nötr Kontrol Noktaları ve Kırmızı Göz Kontrol Noktaları. Capture NX 2 ile, seçim araçları , katmanlar ya da uzun eğitim ile başa çıkmak için gerek yoktur .

Renk Kontrol Noktası:
Renk , parlaklık ve doygunluk için geliştirmelerisürgü uzunluğunu ayarlayarak , sonra görüntü üzerinde bir Renk Kontrol Noktası yerleştirerek kadar basit . Örneğin, Renk Kontrol Noktaları yeşil çevreleyen yeşillik karşı daha iyi etkisi çiçekrengini değiştirmek için son derece uygundur .

Seçim Kontrol Noktası :
Bu yeni fonksiyonfare sadece bir tıklama ile belirli bir alanda böyle Keskinliği Azaltma Maskesi veya D -Lighting gibi donanımlar uygulamak sağlar . Hassas seçimi veya maskeleri için gerek yoktur -Seçim Kontrol Noktası değiştirmek istediğinizalanları tanır . Geliştirme etkisi kolayca sezgisel maskeleme ile ilgili olarak seçtiğiniz efekti uygulamak için izin ayarlanabilir .

Otomatik Rötuş Fırçası :
Sadece daha doğal görünümlü sonuçlar elde etmek için, Otomatik Rötuş Fırçası Eğerçevreleyen renk ve tonları maç için bir fare tıklaması ve felç kullanarak bir resmin üzerine toz lekelerini çıkarmak sağlar . Bu da çerçeve içinde yüz lekeleri , çiçekler kusurları ya da diğer istenmeyen nesneleri kaldırmak için kullanılabilir .

Gölge / Vurgu Düzeltmeler:
[ Quick Fix ] desürgüsünü kullanarak, [Adjust Shadow ] tarafından gölgeleri ayarlamak ve golleri tarafından patlatıldı [ Highlight ayarlayın ] yapabilirsiniz .

Çalışma Alanları :
Tarayıcı , Metadata , Çok Amaçlı ve Düzenleme ve pencere kompozisyon kolayca aralarında geçiş yapılabilir : Dört çalışma alanları sağlanmaktadır .

Quick Fix :
Tek bir pencerede [ Düzey ve Ton Eğrisi ] , [ Pozlama ] , [ Kontrast ] , [ vurgulayın Koruma ] , [ Gölge Koruma ] ve [ Doygunluk] dahil olmak üzere sık kullanılan araçlardan bir kombinasyonu .

Birden ayarları eşzamanlı açılması :
Aynı anda birden çok görüntü işleme ayarlarını açmak ve çoklu detayları paralel işlem ayarlamalar yapabilirsiniz .

Etiket / Değerlendirme desteği ( XMP ) :
XMP , bir meta endüstri standardına göre etiketleme dokuz çeşit ve değerlendirmesi beş seviyeleri destekler .

İstediğiniz sonuçları gerçekleştirmek için Fonksiyonlar :
, Siyah / Beyaz Kontrol Noktaları Düzelt , Nötr Kontrol Noktaları , Kırmızı – Göz Kontrol Noktaları , Seçim Araçları , Toplu İşleme , 16 – bit Görüntü uyumlu , Vignette Kontrol * Otomatik Renk Dalalet Kontrolü * , Dağılma Kontrolü Fonksiyonu * , Gürültü Azaltma , Active D – Aydınlatma ( NEF sadece ) , D – Lighting , LCH Editör , Image Dust Off ( NEF sadece), Balık Gözü Resim Dönüşüm , Renk Booster fonksiyonu , Renk Yönetimi , Vurgu / Gölge Ekran , Resim Kontrol Uyumluluk ( NEF sadece )[/hakkında]

Şifre: zamundatorrent.net


[dosyalink]http://yadi.sk/d/pFga8TLlMVsn7[/dosyalink]

Hızlı İndirebilmek İçin Mutlaka BURAYI Okuyun.

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Eline Sağlık
Referans URL