Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: HTC One M8'in Galaxy S5'ten İyi olan 5 Özelliği
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: one-m8-in-galaxy-s5-ten-iyi-olan-5-ozelligi-705x290.jpg]

Samsung'un amiral gemisi Galaxy S5 tanıtıldıktan sonra, HTC'den bizi bekleyin diyerek bir açıklama gelmişti. Kullanıcılara acele etmeyin, M8'i gördükten sonra düşünceleriniz değişecek diyerek seslenen firma, yeni telefonunu tanıttıktan sonra neredeyse hiç olumsuz eleştiri almadı.

Son zamanlarda çıkan amiral gemisi telefonların özelliklerinin neredeyse birebir aynı olmasıyla, kullanıcılar karar vermekte zorlanıyor. Bu yazımızda HTC One M8'in Samsung Galaxy S5'e göre üstün olduğu noktaları, sizlere aktaracağız.

1-) Metal gövde: Çoğu kişinin de bilebileceği gibi One M8'in Galaxy S5'e göre üstün olduğu konuların başında metal çerçeve ve gövde geliyor. Bu sayede M8, S5'e kıyasla darbelere daha iyi dayanıp, ısıyı daha hızlı ve kolay bir biçimde atıyor.

2-) Çift hoparlör: HTC One M8'de bulunan çift hoparlör sayesinde, daha iyi ve güçlü bir ses alınabiliyor. Bu özellikle dışarıdayken telefonunuz çaldığında daha iyi duyabilmeniz veya film, video izlerken daha kaliteli bir ses alabilmenize imkan sağlıyor.

3-) Tek el kullanımı: Galaxy s5'e kıyasla dikey olarak uzun olan One M8, tek el kullanımında, köşeden köşeye daha kolay bir kullanım sunmakta. Özellikle otobüs, metro gibi toplu taşıma araçlarında tek el kullanımı oldukça önemli bir konu.

4-) Çift kamera: Çift kamerası ile sonradan odaklama gibi özellikler sunan M8, UltraPixel çözünürlüğündeki f/1.2 diyaframlı kamerası ile az ışıklı ortamlarda son derece kaliteli fotoğraflar çekebiliyor.

5-) HTC avantajları: HTC'nin geliştirdiği Blink Feed, Sense 6.0 arayüzü ve medya içerikleri ile kullanıcıya sadece günlük hayatta işe yarar yazılımları sunan firma, Samsung Galaxy S5'teki gibi içerisinde yazılım kalabalıklığı yapmıyor.

''Alıntı''
Referans URL