Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Worms Clan Wars - [FLT] - Zamunda Hızlı Torrent indir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: CRDdxNf.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Worms Clan Wars - [FLT] - Zamunda Hızlı Torrent indir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 1.61 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Sanırım artık her yıl yeni bir Worms oyunu çıkmasına alıştık. Ama bence artık Team17'nin buna bir son vermesi gerekiyor ve Worms oyunlarından başka oyunlar da yapması gerekiyor. Zira yavaş yavaş bu seri de artık Call of Duty ve FIFA oyunlarına dönmeye başladı ve sadece bir kaç küçük yenilikle karşımıza çıkmaya başladılar. Bu seferki Worms oyunumuz ise Team17'nin sadece PC'ye özel olarak lanse ettiği Worms Clan Wars, bu oyun klan savaşları konseptiyle bizleri etkilemeye çalışıyor. Bakalım Worms Clan Wars geçen yıl piyasaya sürülen Worms Revolution'dan ne kadar farklı bir Worms oyunu olmuş?

Worms oyunlarında tek kişilik hikayeyi oynayan var mı ki?

Worms Clan Wars, 25 adet tek kişilik görevi bünyesinde barındıran bir senaryoya sahip. Bu senaryonun anlatımı her ne kadar hoş olsa da hikaye açısından tam anlamıyla bir sıfır (gerçi Worms oyunlarında hikayeye ne gerek var ki?). Bu bölümleri geçip Worms dünyasını kurtarmaya çalışıyorsunuz. Bölümler giderek zorlaşıyor ve sizleri aslında çok oyunculu modlara hazırlıyor ve oyunun nasıl oynanacağını öğretiyor, tabii ki oyuna yeni eklenen silahları da gösteriyor. Worms Clan Wars'ta seride ilk defa olmak üzere haritalarda mekanizmalar bulunuyor, fizik kuralları içerisinde çalışan bu mekanizmaları kullanarak haritada önemli avantajlara sahip olabiliyorsunuz. Senaryonun dışında oyunda 10 adet zaman karşı yarıştığınız "Worms Ops" bölümleri bulunuyor, bu bölümleri en kısa zamanda geçmeye çalışıyorsunuz ve skorlarınızı internet üzerinden diğer insanlarla karşılaştırabiliyorsunuz.

Bunların dışında yapay zekaya karşı tek maçlık savaşlar yapabiliyorsunuz. Worms Clan Wars'ta yine Worms Revolution'da olduğu gibi kurtçuk sınıfları bulunuyor. Sınıflar yine aynı; Heavy, Soldier, Scout ve Scientist olmak üzere 4 taneler. Ayrıca Worms Clan Wars'ta savaşları 8 vs. 8 şeklinde yani 8 kurtçukla yapabiliyorsunuz, Worms Revolution'ta bu sayı 4 ile sınırlıydı ve bu durum oyuncular tarafından oldukça şikayet ediliyordu. Team17 şikayetleri dinlemiş olacak ki sayıyı 8'e yükseltmiş. Worms Clan Wars yeni silahları ve yeni mekanları da bünyesinde barındırıyor her yeni Worms oyununda olduğu gibi ve bunlar gerçekten de iyiler. Yapay zeka ise her Worms oyununda olduğu gibi Worms Clan Wars'ta da biraz sorunlu, yapay zeka kimi zaman imkansız yerlerden el bombası ve bazuka ile kurtçuklarınızı vurabiliyorken bazı zamanlarda ise çok aptalca hareketler yapabiliyorlar o yüzden Worms oyunlarını gerçek insanlara karşı oynamanın zevki değişilmez. Ayrıca oyunda bazen teknik hatalara da rastlayabiliyorsunuz, kurtçuklarınız haritanın akıl almaz yerlerine takılabiliyorlar ve oyundaki fizikler saçmayalabiliyor. Tabii bunlar zamanla yamalarla halledilebilecek sorunlar. Worms ustalarının kullanmayı en sevdiği alet olan ninja ipini kullanmak ise bu oyunda oldukça kolay ama yine de ipi kullanırken sorunlar yaşabiliyorsunuz. Ah nerede o Worms Armageddon'ın mükemmel ninja ipi...

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 5RIQJ8e.jpg]
[Resim: 70bNlq3.jpg]
[Resim: rmNrej3.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemi: Windows Vista (SP2), Windows 7/ 8 / XP

İşlemci: 2.0+ GHz Dual Core

Ram: 2 GB

Ekran Kartı: Nvidia GeForce 8600 GT, ATI Radeon HD4650, Intel HD3000

İşletim Sistemi: Windows 7 / Vista / XP / 8

Hard Disk: 2 GB

Videolu Kurulum Anlatımını İzlemek İçin TIKLAYIN


[dosyaid]3639[/dosyaid]

İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Şimdi indirdim deniyorum bir zamanlar bu oyunu ne oynardım ya iyi oldu emeği geçenlere teşekkürler...
Link yenilendi.
Link Yenilendi.
Referans URL