Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Android İşletim Sistemli Kulaklık
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: android-tabanli-kablosuz-kulaklik-streamz-705x290.jpg]

Kickstarter'da ilginç bir proje daha bağış toplamak için harekete geçti. Akıllı telefon ve Spotify gibi müzik servislerini kullanıyorsanız, STREAMZ adlı kulaklık ilginizi çekebilir.

Wi-Fi 802.11 b/g/n ve Bluetooth 2.1 standartlarını destekleyen Android tabanlı müzik çalar, 48KHZ/16 bit DAC ile CD kalitesinde müzik çalabiliyor. Ayrıca FLAC, ALAC ve WAV formatlarına da destek vermekte.

STREAMZ MUSIC adlı IOS ve Android destekli uygulaması sayesinde müzik satın almayı ve bunların kulaklık üzerinde bulunan 36 GB'lık hafızada saklanmasını sağlayan yapımcılar, Mikrofon koymayı da ihmal etmemiş. Google'ın sesli komutları ile müzik arama veya parçayı geçme gibi işlemleri yapabilen kulaklık, ayrıca satılacak USB Bluetooth verici ile televizyonlar ya da oyun konsollarında kullanılabiliyor.

50 bin Dolar hedefi olan ve şu an için 7,500 Dolar toplayabilen STREAMZ'in geliştiricileri, 4 GB'lık modeli 299, 20 GB'lık modeli 349, 36 GB'lık modeli 549 Dolar'dan satacak.Ürünün tanıtımının bulunduğu sayfaya bu adresten ulaşabilirsiniz.
Kickstarterdan her şey beklenir Ouya'yı çıkaranda o Açık Ağızlı Gülümseme


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
(13.04.2014 19:24)Yeniçeri Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kickstarterdan her şey beklenir Ouya'yı çıkaranda o Açık Ağızlı Gülümseme


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kickstarter Yemek Yapan 3D Yazıcının kampanyasınıda başlattı Açık Ağızlı Gülümseme Haberi paylaşacaktım videoyu ayarlayamadım. Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL