Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: iPhone'da Arka Planda Çalışan Uygulamaları Kapatmak İşe Yaramıyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ios-ta-bunu-yapiyorsaniz-tekrardan-dusunun-705x290.jpg]

Akıllı telefonlardaki bataryaların bir günü zar zor görmesi, çoğu kullanıcının ortak sorunları arasında yer almakta. Eğer bir iPhone sahibiyseniz, enerji tasarrufu yaptığınız bazı hareketler, bataryanın daha çabuk bitmesine yol açabiliyor.

Çoğu kullanıcı kullanmadığı, arka plandaki uygulamaları kapatmakta. Çünkü bugüne kadar uygulamaların arka planda çalışıyor olması daha hızlı sarjı bitiriyor diye bilinmekteydi. Siz, arka planda çalışan uygulamayı kapattığınızda RAM bellekte gereksiz yer kaplayan veriler silinir. Uygulamayı tekrar açtığınızda ise hafızada duran uygulama tekrardan belleğe yüklenir.

İşte tam bu noktada, uygulama açılırken ciddi bir enerji harcanmakta. IOS 7 ve sonrasında gelen güncelleştirmelerle beraber, arka planda kalan uygulamalar uykuya alınır. Böylece RAM ve işlemci performansından tasarruf ederek, bekler. Siz uygulamayı geri açtığınızda, her şey kaldığı yerden çalışmaya başlar.

Zaten iOS'un yapısı Android gibi olmayıp, çoklu işleme destek vermemekte. Bu yüzden uygulamaları kapatmanın hiçbir yardımı olmamakta. Ancak 'Arka planda Uygulamalayı Yenile' sekmesi altında izin verdiğiniz uygulamalar, kapatmadığınız sürece çalışmakta. Eğer bunu istemiyorsanız yanlarındaki tiki, sola çekerek, arka planda çalışmalarına engel olabilirsiniz. Yani kısaca, gereksiz yere arka planda çalışan uygulamalarınızı silmeye çalışmayın. Bırakın orada kalsınlar böylelikle daha az pil harcarsınız ve sarjınız daha uzun süre gider.
Bilgi için teşekkürler.
Önemli Değil Açık Ağızlı Gülümseme
Yarı doğru bilgi ayarlardan uygulama arka planda çalışsın mıyı inaktif ederseniz öyle bir şey olmaz...


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Referans URL