Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google, Tüm Android Uygulamaları Virüslere Karşı Tarayacak Google, Tüm Android Uygul
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: hitman-mobil-platformlara-geliyor-705x290.png]

Square Enix'in en başarılı oyun serilerinden biri olan Hitman serisi hiç şüphesiz ki en başarılı gizlilik oyunlarından biri. Geçtiğimiz günler içerisinde Square Enix'in stüdyolarından biri olan Square Enix Montreal'dan gelen bir açıklama doğrultusunda Hitman'in mobil oyunu olacak olan "Hitman GO" adlı oyunu duyurdu. Hitman serisi ait bütün oyunlar TPS(Third Person Shooter) oynanışı açısına sahipti. Ancak Hitman'ın yeni oyunu olan Hitman GO'nun TPS oynanışa sahip olan bir gizlilik oyunu olacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bir uzakdoğu strateji oyunu olan GO adlı oyundan adını alan Hitman GO oynanış tarzı açısından da GO'ya benzeyecek.

Hitman GO oyununda Ajan 47'yi kare kare ilerleteceğiz ve düşmanlarımızı etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Kısacası oyun sıra tabanlı bir strateji oyunu olacak diyebiliriz. Kendi hamle sıranız geldiğinde Ajan 47'yi hareket ettirecek ve bölümdeki tüm düşmanları etkisiz hale getirmeye çalışacaksınız. Oyun Amerika'da düzenlenecek olan PAX East etkinliğinde daha detaylı olarak tanıtılacak. Şuan için henüz çıkış yapmayan Hitman GO 17 Nisan tarihinde iOS platformunda yayınlanacak. Ardından kısa bir süre sonra Android platformuna çıkış yapacak olan Hitman GO'nun fiyatı 4,99 dolar olacak. Oyunun Windows Phone platformuna çıkıp çıkmayacağı ile ilgili şuana kadar net bir bilgi gelmiş değil.

Hitman'in mobil oyunu ile ilgili olarak kişisel görüşüm tamamen para kazanma amaçlı bir oyun olduğu yönünde. Square Enix, Hitman markasının adını kullanarak elden geldiğince satış yapmaya çalışacaktır. Üstelik oyunun bölüm mantığında ilerlediğini düşünürsek ilerleyen zamanlarda Square Enix firması yeni bölümleri de para ile satmak isteyecektir.

''Alıntı''
Referans URL