Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Grand Theft Auto 4 (Var ama inmiyor ve çöp kutusunda)
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Başlıktada belirttiğim gibi gta 4 forumda var ve çöp kutusunda çünkü inmiyor yeni sağlam seed li ve yüksek hızda inebilen full versiyon paylaşabilirmisiniz ? (daha önceden rip versiyondan bahsettim ama gerçek senaryosuz bir hiç bahsettiğiniz kadar varmış Açık Ağızlı Gülümseme )
Hallettim Göz kırpma
Evet inmiyordu çöpe kaçmıştı. Açık Ağızlı Gülümseme Bende çöpten çıkarmadım. Açık Ağızlı Gülümseme Üstüne çöp attım. Açık Ağızlı Gülümseme
indirdim oyunu kurarken ilk diski taktım sonra 2 diski istedi onuda taktım sonra tam tamamlanacakken 1 . diski tekrar takmamı istedi taktım installing games for Windows Live components diye bir yerde bekliyor masa üstüne giriş simgesi de geldi fakat bu bölümü bir türlü geçmiyor yaklaşık 20 dkkadır bu bölümde bekliyorum ne yapmam gerek ?
oyunu indirmedim ancak steam gibi bir şey olması olası "installing games for Windows Live components" dediğine göre yüklemeye başlaması gerekiyor ancak yükleyemiyor belki yönetici izni gibi birşeydir.Oyunun içinden onu bul yada internet bağlantını kesip yüklemeyi dene.Yada alttaki linkten Windows live ı indir.

Windows Live
Yabancı bir kaynaktan buldum Milf'in çevirisiyle katkısına teşekkürler

1-Rar'dan çıkarın
2-Daemon tools la açın
3-Oyun , rockstar social club ve xlive ı kurun
4-Dvd 1 deki craki oyunu kurdugunuz dizine kopyalayın
5-Oyuna baslayın ve açılırken rock star social club'ü atlayın
6-Ne zaman istersen xlive güncelleştirmelerini yükle ve çalıstır
7-Oyuna başla
7.1-Home tuşuna bas ve yeni bir xlive çevrimdışı hesabı oluştur"xlive offline account"
8-Oyna

Sanırım Milf'in de dediği gibi indirmen gerekiyor.
Keşke sonucu söyleseydin,
Sonuç Oyunun kurulumunu kapatıp yeniden başlattım kuruldu fakat oyun açılmadı.Crackledim ve çalıştı fakat cracklediğim şey oyun değil rockstar games social clup programını crackledim ve girdi Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL