Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Artık Oyunlarda Kendimiz Koşacağız
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: artik-oyunlarda-kosabileceksiniz-705x290.jpg]

Oculus Rift’ten sonra sanal gerçeklik bir adım daha ileri gitti. Virtuix Omni koşu bandı ile oyunların içine girebileceksiniz.

Çoğu zaman filmlerde gördüğümüz ve hayalini kurduğumuz sanal gerçeklik artık yavaş yavaş gerçekleşmeye başlıyor. İlk olarak Oculus Rift ile atılan bu adım Virtuix Omni ile daha ileri bir boyuta taşındı. Artık Virtuix Omni ile oyunun içinde hareket de edebileceksiniz. Yani siz yürürken karakter yürüyecek, koşarsanız koşacak.

[Resim: uniw7ogyimzewkempomi-03%5B1%5D.gif]

Bilgisayar başında saatler geçiren ve sürekli pizza ve fast food ile beslenen şişko tipler hepimizin gözünün önüne gelmiştir. Artık o arkadaşları filinta gibi yapacak Virtuix Omni geliyor. Özel ayakkabısı ile birlikte gelen bu cihaz, dilediğiniz gibi koşup, yürüyüp hatta zıplamanızı sağlıyor. Şimdlik sadece Pokemon, Skyrim ve Team Fortress 2 gibi oyunlarda test edilen cihaz, yorgunluktan dalaklarımızı şişirecek gibi duruyor.

[Resim: virtuix-omni-preorder%5B1%5D.jpg]

Tıpkı Oculus Rift gibi bir Kickstarter projesi olarak başlayan bu sanal gerçeklik koşu bandının hedefi 150 bin dolar olmasına rağmen, 1 milyon dolar bağış toplamıştı. Fiyatı 500 dolar olan bu cihaz Eylül ayında kendi sitesinden satışa sunulacak. Fakat Oculus Rift pakete dahil değil. Onu ayrıca almak zorundasınız.




''Alıntı''
Fiyatıda pahalı olur Gülümseme
TF2'de oynıyan incecik olur


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Referans URL