Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: GTA 5 Yeni Nesil ve PC'ye Geliyor Mu ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: gta-5-yeni-nesil-ve-pc-ye-geliyor-705x290.jpg]

Rockstar Games tarafından geliştirilen GTA serisinin son oyunu GTA 5'in PC ve yeni nesil oyun konsollarına çıkması adeta yılan hikayesine dönmüştü. Belirli aralıklar ile GTA 5'in PC'ye veya yeni nesil konsollara çıkıp çıkmayacağı ile ilgili söylentiler ortaya çıkıyor. Ancak belki de ilk kez daha resmi bir kaynaktan bilgi geldi. Almanya'daki Saturn mağazasının yetkililerinden biri resmi Twitter hesabı üzerinden attığı tweet ile kafaları karıştırdı. Atılan Tweet'e göre GTA 5'in PC, Xbox One ve Playstation 4 sürümlerinin Haziran ayı içerisinde piyasaya sürüleceğini söyledi:

Her ne kadar Rockstar Games'ten resmi bir açıklama gelmese de GTA 5'in PC, Xbox One ve Playstation 4'e çıkacağı çoğu kişi tarafından kabul ediliyor. Ancak muhtemelen Rockstar Games'in Sony ve Microsoft ile yapmış olduğu bir anlaşma nedeni ile GTA 5 şuanlık yalnızca Xbox 360 ve Playstation 3'te ve bu anlaşmanın süresi bittikten sonra GTA 5'in PC ve Xbox 360 sürümleri piyasaya sürülecektir. Çoğu kişinin GTA 5'in Haziran ayı içerisinde Playstation 4, Xbox One ve PC'ye çıkacağını düşünüyordu veya 2014'ün son dönemleri ile ilgili de ciddi söylentiler bulunuyordu. Ancak Saturn'ün yetkililerinden birinin böyle bir açıklama yapması gerçekten şaşırtıcı. Ancak her halükârda son söz Rockstar Games'e ait.

[Resim: y4r7.jpg]

''Alıntı''
Gelicek gelmesi lazım Açık Ağızlı Gülümseme
256 bit Olmasi isi bozuyr ama oyun ciksi kesin diyil nereden biliyorlar 256 bitde acacak ? Açık Ağızlı Gülümseme
bu oyunun ne olacağı belli değil ancak rockstarın xbox ve ps3 ile bir anlaşma yaptığı garanti fakat varsayalım oyun pc ye çıksa bile büyük ihtimalle çıkar ki bu sefer rockstar amd ve invidia ile bir anlaşma yapar. haziran yada ağustos mümkün değil söz konusu bile değil ancak 2014 sonu yada 2015 başı çıkabilir yada seneye bugünlerde olabilir ama haziran veya ağustos imkansızdır asla mümkün olamaz
Fireboy bu kadar net konusmayin bence Açık Ağızlı Gülümseme
Bende o kadar uzatacaklarını sanmam çünkü oyunun çıkışı üzerinden 2 yıl geçtikten sonra oyunun albenisi kalmaz. Benim düşüncem 27 mayısta çıkıcak olan watch dogs dan önce gta 5 pc ve yeni konsollar için duyurulup watch dogs un satışını baltalamaya çalışacak yada oyuncu kaybetmemeye çalışıcaklar çünkü watch dogs şuan için gta nın yerini alabilecek kapasitede bir oyun olarak gösteriliyor.
PS3 Kac Yilinda Cikti
Referans URL