Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google, Tüm Android Uygulamaları Virüslere Karşı Tarayacak
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: google-tum-android-uygulamalarii-virusle...05x290.png]

Andorid işletim sisteminde yer alan uygulamalar Google Play'e kolay bir şekilde kabul edildiği için ve aynı zamanda dışarıdan APK ile yüklenen dosyalar nedeni ile Android işletim sistemli bir telefonunuza virüs bulaştırma ihtimali oldukça yüksekti. Özellikle dikkatsiz kullanıcıların dışarıdan yükleyeceği güvensiz APK dosyaları kesinlikle büyük zarar teşkil ediyordu. Özellikle son dönemlerde mobil sektörünün inanılmaz yükselişi su götürmez bir gerçek ve artık hackerlerın en büyük hedefi mobil platformlar olmuş durumda. Bu duruma bir önlem alabilmek için Google yeni bir sistemi başlattı.

Bu sistem sayesinde artık Google Play'den indirdiğiniz uygulamalar Google'ın kendisi tarafından geliştirilen doğrulama servisi tarafından kontrol edilecek ve eğer uygulama güvenli ise uygulamayı indirebileceksiniz. Google uzun bir süredir bu sistemi stabil bir hale getirmek için uğraşıyor ve nihayetinde şuanda bu sistem aktif durumda. Dipnot olarak eklemekte fayda var ki bu sistem yalnızca Android 2.3 ve Android 2.3'ten yüksek olan Android versiyonlarına çalışacak. Tabii ki de bu sistem bile virüslü uygulamaları yüzde yüzlük bir oran ile önleyemeyecek. Bu konuda en büyük görev kullanıcılara düşüyor.
Aman apk olayını kaldırmasınlarda.
Yakında kaldırabilirler. Android yapımcılar şikayetçi bu durumdan. Fakat çoğu cihaz kolay şekilde root edilebiliyor Gülümseme
İnşallah apk kaldırmazlar. Sayesinde ücretli uygulamaları bile ücretsizbir şekilde kullanıyoruz Açık Ağızlı Gülümseme
Evet Açık Ağızlı Gülümseme
apk larin cogu kaldirsalar iyi olur cogu reklam iceriyor
Android linux tabanlı linux de de virüs yok eee
Umarım kaldırırlar.Onca emeğin yazık olması kötü.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Referans URL