Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Goat Simulator- [PC] - [DOGE] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/Pd9wIEP.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Goat Simulator- [PC] - [DOGE][/dosyaadı]

[boyut] 1.00 GB[/boyut]

[hakkında]Son zamanlarda mobil platformlarda esen Flappy Bird fırtınasının ardından, şimdi de PC platformunda Goat Simulator fırtınası esiyor. İlginç oyunlarla dolu bir rüzgarın içine girdiğimiz ortada. Goat Simulator'de bir keçiyi kontrol ediyor, ortalığı dağıtıyor ve sürekli başımızı belaya sokuyoruz.
Goat Simulator, aslında Unreal motorunun ve çeşitli fizik efektlerinin denendiği bir prototip çalışmaydı. Yapımcı Coffee Stain Studios, bu çalışmaya dair bir videoyu YouTube'da paylaşmış, bu video kısa sürede milyonlarca kez izlenip yabancı oyun sitelerine de haber olmuştu, hatta biz de yapmıştık. Bu bir oyun değildi, ancak insanlar Goat Simulator'ı oyun olarak görmek istiyordu ve öyle de oldu.
Şaka gibi bir oyun, şaka gibi bir tarihte, 1 Nisan'da Steam üzerinden PC kullanıcılarına sunuldu. 10 dolarlık bir fiyat etiketi bulunan oyunda, şimdilik bir tane harita bulunuyor ve pek de büyük olduğu söylenemez. Ancak Steam Workshop desteği bulunduğu için şimdiden birçok harita, keçi, görev ve mod gelmeye başladı bile. Bunları oyuna ekleyebiliyor ve yeni maceralara doğru "meee"leyebiliyorsunuz.
Peki ne yapıyoruz?
Bir keçiyiz. Etrafta koşturuyor, insanlara saldırıyor, arabaları patlatıyor, ev içlerini dağıtıyor ve çatılardan atlıyoruz. Tabii dahası da var. Aklınıza gelecek birçok çılgınlığı yapabiliyorsunuz oyunda. Mesela sırtınıza bir roket geçirerek havada uçabilir, dilinizi E tuşu yardımıyla bir arabaya yapıştırarak peşinden sürüklenebilirsiniz. Dağ başına çıkıp oradaki koca kayayı aşağıdaki insanların üzerine sürebileceğiniz gibi, benzin istasyonunu patlatarak Michael Bay'e bir selam da çakabilirsiniz. Harita ufak olsa da birkaç saat boyunca eğlenebileceğiniz güzel görevler var. Trambolinden zıplayın, takla atın, Flappy Goat oynayın (Evet, oyunun içinde böyle bir oyun var.). Kısacası, siz istemediğiniz sürece durmak bilmeyen bir aksiyon, bitmeyen bir komedi var. Ve keçimiz ölmüyor, yaralanmıyor, yorulmuyor. Etraftaki insanlar da dahil her unsur, sırf biz onları dağıtalım diye yerleştirilmiş. İşte keçi egemenliğinin hüküm sürdüğü belki de tek dünya!
Bug'lı Unreal 3
Unreal Engine 3 kullanılarak hazırlanan oyunda, özellikle ekrandaki aktiviteler arttığında kasılmalar gözleniyor. Mesela bir evin içini dağıtırken eşyaların etrafa saçılması, PC'nizi zorlayabiliyor. Bu gibi sahnelerde irili ufaklı bug'larla da karşılaşıyorsunuz. Bug konusunda oyunun bir hayli örneği var. Yapımcılar, bug'ları temizlemek yerine, oyuna "respawn" tuşu eklemiş. Böylelikle eğer oyunda bir yerde takılır da kalırsanız, respawn olarak haritanın farklı bir noktasından görevlerinize devam edebiliyorsunuz.
Sırf eğlence üzerine kurulu çerez niyetinde bir oyun olduğu için, Goat Simulator'de grafik ve hikaye gibi konular üzerine düşmemeniz gerekiyor. Steam Workshop sayesinde gelecek yeni harita ve modlarla oyunun keyfi daha da artacaktır. Yalnız dediğimiz gibi, optimizasyon konusunda biraz daha çalışılsaymış iyi olurmuş. Goat Simulator'ın Flappy Bird ile son zamanların en ilginç oyunlarından olduğunu söyleyebiliriz.[/hakkında]

[birşeyyazma][/birşeyyazma]

[Resim: N1p0ERK.jpg]
[Resim: mKgk3eL.jpg]
[Resim: Wzy1GRv.jpg]




[sistem]Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows (XP, Vista, 7, 8)
İşlemci: Intel Core 2 Duo, AMD Athlon X2, veya 2.0 GHz veya daha eşit
RAM: 2 GB
Ekran kartı: DirectX 9.0c uyumlu, SM 3.0 uyumlu
Sabit disk: 1 GB[/sistem]

[dosyaid]570[/dosyaid]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Teşekkürler
Super Oyun Hemen indiriyorum Gülümseme paylasim icin tesekurler
kurdum dll dosyası eksık dedi onu ekledim şimdide düzgün başlatılamadı diyor? hata kodu:0xc000007b
(11.05.2014 08:50)Zt Adam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kurdum dll dosyası eksık dedi onu ekledim şimdide düzgün başlatılamadı diyor? hata kodu:0xc000007b

virüs programın dosyaları tehtit olarak görmüştür. Bu yüzden dll ve benzeri şeyleri siliyor. Virüs programını kapatarak oyunu tekrar yüklemen lazım.
YAPTIM NE VARSA kapattım kurdum bir dl eksik dedi ekledim şimdi yine düzgün başlatılamadı diyor.
Açık Ağızlı Gülümseme ne değişik oyun
(11.05.2014 10:07)Zt Adam Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]YAPTIM NE VARSA kapattım kurdum bir dl eksik dedi ekledim şimdi yine düzgün başlatılamadı diyor.

dll dosyasının adını verirmisin ?
XİNPUT1_4.dll
zt adam sende pazi proqramlar yok o yuzden hata veriyoru oyunlarda
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL