Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Titanfall - [XBOX360] - [iCON] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[afiş1234567890]http://i.imgur.com/nakKKCw.png[/afiş1234567890]

[dosyaadı]Titanfall - [XBOX360] - [iCON][/dosyaadı]

[boyut] 8.14 GB[/boyut]

[hakkında]İşte Titanfall bu iki sistemi değiştirmek için geliyor diyebiliriz. Öncelikle Titanfall çok hiper bir oyun olacak. Yani refleksleriniz bu oyun ile birlikte iyice ön planda tutulacak. Bunun sebebini soracak olursanız eğer size şöyle bir yanıt vereyim. Titanfall'da normal FPS oyunlarının aksine iki türlü çatışma sistemi bulunacak. İster serbestçe koşabilen pilot olacaksınız, isterseniz de mekanik bir yapıda olan ve "Titans" adıyla çağrılan büyük robotları yöneteceksiniz. Her iki şekilde de avantajlarınız ve dezavantajlarınız bulunuyor.

Jetpack'i aç Jetpack'i!
Pilot haldeyken belinizde bir jetpack bulunuyor. Sizler de bu jetpack ile normalde aşamadığınız yükseklikleri aşabiliyorsunuz. Yani bu jetpack sizin için çok iyi bir çeviklik kaynağı oluyor. Titanlar tarafından ortalıkta hızlıca dolaşan bir böcek gibi görülüyorsunuz. Dezavantajları ise insan formunda olduklarından dolayı kolayca öldürülebilmeleri. Yani o kadar büyük bir dezavantajları bulunmuyor. Üstelik hızlı olduğundan oynaması daha keyifli olacaktır.

Mekanik büyük dev koskocaman devasa robotların içerisine geçtiğinizde ise daha güçlü olacaksınız haliyle. Hasarı ciddi şekilde engelleyen zırhınız sayesinde savaş alanında daha fazla kalabileceksiniz. Fakat bana göre bu Titanlar'ın dezavantajları daha büyük. Büyük ve güçlüsünüz fakat yavaş hareket ediyorsunuz. Üstelik bakış açınızda kısıtlanmış bir şekilde. Bu yüzden atışlarınızı da daha yavaş bir şekilde gerçekleştiriyorsunuz.

Dediğim gibi ben Pilot sınıfını tercih edeceğim. Bu oyunda hangisinin daha çok tercih edileceğini oyun çıktıktan sonra görebileceğiz.

Profesyonelleşen kazanır!
Tabii ki oynanış mekanikleri bununla kalmıyor. Savaştığımız mekanlarda oyun içerisinde büyük bir rol oynuyor. Mesela dar bir mekan olduğunda Titan ile savaşırsanız çok zorlanabilirsiniz. Tam tersi pilotlar için geçerli. Yani geniş bir alanda pilot olarak Titanlar'a saldırmaya çalışırsanız boşa uğraşmış olursunuz.

Tabii gittikçe daha iyi oynamaya başlayan oyuncular bu olayları bile takmadan rahatça oyunlarını oynayabilecekler. Titanfall içerisinde single player modu yani tek kişilik mod bulunmuyor. Fakat multiplayer mod içerisinde hikayeye dayalı bazı durumlar da bulunmuyor değil.

Single player bulunmayacak!
Yani karakterler arasında bir ilişki bulunacak, bu oynanamayan karakterler içinde geçerli. Tek kişilik modun bulunmaması bence büyük bir eksiklik açıkçası. Böyle güzel bir oyunun sağlam bir senaryolu versiyonunu oynayıp bitirmek oldukça zevkli olurdu.[/hakkında]

[birşeyyazma][/birşeyyazma]

[Resim: zHY4PFA.jpg]
[Resim: dvyc2bk.jpg]
[Resim: x5cxiY1.jpg]
[Resim: Ansq5gV.jpg]




[sistem]Bu oyunu oynamak için LT 3.0 (XGD3) (16537) güncellemesi XBOX360' da yüklü olması gereklidir.[/sistem]

[dosyaid]597[/dosyaid]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Bir şey sorucam oyun yeni mi çıktı ?
Ve Repack halinin boyutu kaç ?
(05.04.2014 10:55)Yeniçeri Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bir şey sorucam oyun yeni mi çıktı ?
Ve Repack halinin boyutu kaç ?

Evet yeni çıktı. Repack sürümü daha yok.
Referans URL