Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Vizyondaki Filmler!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Vizyonda bu hafta yerli ve yabancı olmak üzere tam 11 film var. Sinemaseverlerin film seçenekleri Cuma günü ile birlikte iyice artacak. Aşk Oyunu, Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol, Baskın 2, Nuh: Büyük Tufan ve Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi bu haftanın öne çıkanları...

Aşk Oyunu

[Resim: 361993.jpg]





Film: Aşk Oyunu
Yönetmen: Umut Yüksel
Oyuncular: Kemal Uçar, Pınar Göktaş, Lemi Filozof, Dilşah Demir, Bahtiyar Engin
Beyazperde Eleştirisi: Banu Bozdemir
Detaylar: Senaryosunu Umut Yüksel ve Ezgi Yüksel'in birlikte yazdığı, yönetmenliğini de Umut Yüksel'in üstlendiği yerli komedi Aşk Oyunu bu haftanın yerli vizyon alternatiflerinden. Başrolünde Kemal Uçar'ın yer aldığı filmde Galatasaray futbol takımı, hikayenin temelini oluşturuyor diyebiliriz. Başrolün ismi Cevat, 1982 senesinde takıma transfer olan futbolcu Cevad Prekazi'den geliyor. Aşk Oyunu filminin öne çıkan isimlerinden biri de, Kelime Oyunu ile tanıdığımız Ali İhsan Varol'un oyuncu kadrosuna katılımı...

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol

[Resim: 21046706_20131004093722922.jpg]





Film: Mandela
Yönetmen: Justin Chadwick
Oyuncular: Idris Elba, Naomie Harris, Tony Kgoroge, Riaad Moosa, Fana Mokoena
Beyazperde Eleştirisi: Oktay Ege Kozak
Detaylar: Justin Chadwick'in yönettiği ve senaryosunu William Nicholson'ın yazdığı Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol filmi bu haftanın öne çıkan güçlü yapımlarından bir tanesi. Geçtiğimiz aylarda aramızdan ayrılan ve dünyanın özgürlük savaşçısı olarak tanıdığı, Güney Afrika Devlet Başkanı Nelson Mandela'nın hayatını anlatan yapım, her şeyi en başından itibaren aktarıyor. Mandela'nın çocukluğunu geçirdiği fakir köyü, daha sonra beyazların uyguladığı ırkçı baskıya karşı koyması ve 27 yılını sadece bu sebepten hapishanede geçirişini, gerçeğe en yakın şekliyle anlatan filmin parlayan ismi ise Idris Elba. Esaretin ardından ilk siyahi Güney Afrika Devlet Başkanı olarak seçilen Nelson Mandela'yı tanımak için harika bir fırsat.

Baskın 2 (The Raid 2: Berendal)

[Resim: 112872.jpg]





Film: Baskın 2
Yönetmen: Gareth Evans
Oyuncular: Iko Uwais, Julie Estelle, Yayan Ruhian, Donny Alamsyah, Oka Antara
Beyazperde Eleştirisi: Fırat Ataç
Detaylar: İlki uluslararası pazarda büyük başarı yakalayan ve durmak bilmeyen aksiyon sahneleri ile baş döndüren Baskın (Serbuan Maut) yeni hikayesi ile devam ediyor. Aslında ikinci film olmak yerine direkt olarak Baskın adıyla vizyona girmesi planlanan ilk film, bütçe sıkıntısı sebebiyle çekilememişti. Bu sefer yazılan senaryo ikinci filme uyarlandı. Bir kez dah Gareth Evans'ın yönettiği film bu sefer aksiyonun seviyesini iyice yukarı çekiyor ve hikaye olarak ilk filmden tam tamına 2 saat sonra başlıyor. Baskın 2, bu haftanın en güçlü filmlerinden bir tanesi ve adrenalin deposu!

Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi (The House of Magic)

[Resim: 108306.jpg]





Film: Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi
Yönetmen: Ben Stassen, Jérémie Degruson
Oyuncular: Matthias Schweighöfer, Karoline Herfurth
Beyazperde Eleştirisi: Funda Sularöz
Detaylar: Yıllar önce Perili Ev ismi ile yayınlanan 12 dakikalık bir televizyon filminden uyarlanan Büyüler Evi: Sihirbaz kedi bu haftanın küçük izleyicilerini cezbedecek yapımı. Filmde yer alan 50'yi aşkın karakter için ayrı ayrı araştırma süreçleri gerçekleştirilmiş ve ardından çizime geçilmiş. Tolga Çevik'in seslendirdiği, evsiz kedi Şimşek sokaklarda geçireceği yeni hayatını düşünürken, sihirbaz Lawrence'ın gizli malikanesini keşfeder. Bir süre sonra buranın sakinlerinden biri haline gelen Şimşek'i beklenmedik bir tehlike karşılar. Yaşlı sihirbaz hastalanmıştır ve Lawrence'ın yeğeni evi ele geçirmek istemektedir.

Nuh: Büyük Tufan (Noah)

[Resim: 091987.jpg]





Film: Nuh Büyük Tufan
Yönetmen: Darren Aronofsky
Oyuncular: Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson, Douglas Booth, Logan Lerman
Beyazperde Eleştirisi: Duygu Kocabaylıoğlu
Detaylar: Usta yönetmen Darren Aronofsky'nin elinden çıkan Nuh: Büyük Tufan, bu haftanın en büyük Hollywood yapımı. Epik bir anlatım, güçlü atmosfer ve şaşırtan özel efektler ile Peygamber Nuh'un hayatını aktaran film, kutsal kitaplarda bahsi geçen Büyük Tufan olayına odaklanıyor. 130 milyon dolarlık bütçesi ile yönetmen Aronofsky'nin çektiği en yüksek bütçeli film olma özelliğini de taşıyan proje hem Hristiyan hem de Müslüman ülkelerinde tartışmalara neden olmuştu. Filmin başrolünde ise ödüllü oyuncu Russell Crowe yer alıyor.

Bırakmak İstiyorum

[Resim: 343103.jpg]





Film: Bırakmak İstiyorum
Yönetmen: Yücel Yolcu
Oyuncular: Emre Üstünuçar
Detaylar: Sigara ile başı dertte olan herkes için vizyona girmeye hazırlanan Bırakmak İstiyorum filmi, oldukça enteresan bir çalışma. 10 yılı aşkın terapistlik deneyimi ile Emre Üstünuçar'ın tavsiyelerine yer veren film, 5 yıllık bir terapi sürecinin bir tür özeti niteliğinde. İzleyicilere "sigara zararlıdır" demek yerine, neyi tercih etmek istediklerini soran Bırakmak İstiyorum, seyircisine sigarayı bıraktırmak için başarılı bir yok izliyor. Film bu haftanın en şaşırtıcı yapımı diyebiliriz.

Çocuk Büyütme Rehberi

[Resim: 21032470_20130827203922572.jpg]





Film: Çocuk Büyütme Rehberi
Yönetmen: Ben Stassen, Jérémie Degruson
Oyuncular: Matthias Schweighöfer, Karoline Herfurth
Detaylar: Eugenio Derbez'in hem yönettiği hem de başrolünde oynadığı Çocuk Büyütme Rehberi filmi, bu haftanın komedi ve dram ihtiyacını karşılıyor. Yurt dışında da beğeni ile karşılanan yapımın hikayesi ise şu şekilde: Valentin, bir gün kapısında sahipsiz bir bebekle karşılaşır. Bebeğin annesinin izinden Meksika'dan Los Angeles yollarına kadar düşen kahramanımız, kendine ve kızı Maggie'ye yeni bir yuva kurar. İkili 6 yıl boyunca birlikte yaşar, Valentin hayatlarını idame ettirebilmek için dublörlük mesleğine devam eder. Her şey şey yolundayken bir sürpriz olur ve çocuğun annesi ortaya çıkar!

Kan Kokusu (We Are What We Are)

[Resim: 21057460_20131113161151229.jpg]





Film: Kan Kokusu
Yönetmen: Jim Mickle
Oyuncular: Bill Sage, Ambyr Childers, Julia Garner, Kassie DePaiva, Laurent Rejto
Beyazperde Eleştirisi: Hande Kara
Detaylar: 2013 Meksika yapımı Kan Kokusu filminin yeniden çevrimi olan aynı adlı yapım, 2013 Cannes Film Festivali'nin Director's Forthnight bölümünde yer almıştı. Yeniden yapım Kan Kokusu'nun yönetmeni Jim Mackle başta, korku filmlerinin Amerika'da tekrar çekilmesine karşı olduğu için orijinal filmin yeniden yorumlanmasına karşı çıkmış. Daha sonra senaristlerle konuşmuş ve filmi kendilerince yorumlayıp, tekardan kameraya alabileceklerini fark etmişler. Sıkı denetim altında tutulan bir ailenin sakladığı ve nesillerdir devam eden bir geleneği anlatan yapım, başarılı bir gerilim ve korku filmi.

Mandıra Filozofu

[Resim: 20666999.jpg]





Film: Mandıra Filozofu
Yönetmen: Müfit Can Saçıntı
Oyuncular: Müfit Can Saçıntı, Rasim Öztekin, Ayda Aksel, Eser Eyüboğlu, Begüm Öner
Beyazperde Eleştirisi: Burçin Aygün
Detaylar: Çocuklar Duymasın adlı televizyon serisinden tanıdığımız Mandıra Filozofu karakteri kendi filmine kavuştu. Filmin hem başrolünde hem de yönetmen koltuğunda oturan Müfit Can Saçıntı filmin hikayesine de el atmış. Mandıra Filozofu filmine metropol hayatı, modern yaşam, iş yaşantısı gibi yüzyılın vazgeçilmez kavramlarını reddeden ve yerlerine daha organik, daha huzurlu bir hayat alternatifi sunan Mustafa Ali'nin macerasına konukluk edeceğiz. Mustafa Ali ve güçlü bir iş adamı karşı karşıya gelecek ve modern hayatın simgesi olan yaşlı adamın hayatı kökten değişecektir.

Meleklerin Mucizesi

[Resim: 20667005.jpg]





Film: Meleklerin Mucizesi
Yönetmen: Biray Dalkıran
Oyuncular: Hakan Türkşen, Gaye Gürsel, Cem Kılıç, Altan Erkekli, Ayşen Gruda
Beyazperde Eleştirisi: Melis Z. Pirlanti
Detaylar: Başarılı yönetmen Biray Dalkıran'ın son dönemde vizyona giren ikinci filmi olan Meleklerin Mucizesi, bu haftayı romantik komedi ile geçirmek isteyenler için geliyor. Filmin konusu ise şu şekilde; geçmişin gölgesinden kurtulmayan ve kendini affetmeyen Hakan'ın sıkıntılı hayatı, bir meleğin yaşamına girmesi sonucunda değişime uğrar. Mucizeler ve aşk ard arda gelecek ve acıklı yaşam hikayesi mutlu bir masala dönüşecektir. Meleklerin Mucizesi filminin oyuncuları arasında Altan Erkekli ve Ayşen Gruda gibi usta isimler de var.
filmlerin fragmanlarını da ekleseydin daha güzel olurdu Süper
(03.04.2014 22:30)_WAZİR_ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]filmlerin fragmanlarını da ekleseydin daha güzel olurdu Süper

Hemen hallediyorum.
Eline sağlık.
Bilgiler için saol Gülümseme
Referans URL