Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Walking Dead: Sezon 2 - Bölüm 2 İnceleme
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Hikayesiyle nefes kesen oyun The Walking Dead serisinin, 2. sezonunun 2. bölümü olan A House Divided'ın incelemesini yapacağız.Oyunumuzun 2. sezonunun ilk bölümü olan All That Remains beklediğim gibi olmamıştı.Bu oyunun 2.sezonunun, 1.sezonda yakaladığı başarıyı yakalayamayacağına emindim. Ancak "A House Divided" ile beraber bu öngörüm tamamen ortadan kalktı. Çünkü oyun yine hikayesinin devamı ile nefes kesti. Sözü çok uzatmadan incelememize geçelim.


“Hikaye Nerede Kalmıştı”

1.bölümden hatırladığımız gibi Omid ve Christa ile yolculuk yapmaktaydık.Ancak Bir serserinin sakarlığı sayesinde Omid'i kaybettik ve Christa ile yola devam etmekteydik.Ancak yine olanlar oldu ve Christa bir grup adama yakalandı. Burdan itibaren olaylar gelişti ve yeni bir gruba katıldık. Burada yeni olaylar gelişti ve 1. bölümün sonunda Nick ve Pete arasında bir seçim yapmamız istendi ve hikaye tam olarak burda son buldu.

[Resim: xthe-walking-dead-sezon-iki-bolum-2-ince...T-hNB.webp]

"Bu Bölümde Bizi Neler Bekliyor"

Bu bölümde bizi nelerin beklediğini size spoiler vermeden anlatmaya çalışacağım.Bu bölümde grubumuzun peşine birileri düşüyor ve biz bunlardan kaçmak için yeni bir yolculuğa atılıyoruz. Bu yolculukta her zamanki gibi korkusuz karakterimiz Clementine'a bir çok sorumluluk düşüyor. Bu yolculukta yeni bir grubun yanına sığınmak zorunda kalıyoruz ve bu grupta bizim 1.sezondan tanıdığımız bir kişi var.Kendi sorunlarımız yetmezmiş gibi birde bu grubun sorunlarını çözme çabalarına giriyoruz.Bu andan itibaren oyunda aksiyon,macera,gerilim eksik olmuyor.

[Resim: xthe-walking-dead-sezon-iki-bolum-2-ince...EZamp.webp]

“Neden Bu Kadar Kısa?”

Oynanış olarak A House Divided’ın All That Remains’ten farklı olarak getirdiği bir yenilik yok. Zaten Telltale’in oyunlarında sezonlar arası hikaye harici pek de değişiklik olmadığı için oynanış olarak bir yenilik beklentim yoktu. Asıl değinmek istediğim noktaysa oynanış süresi. Telltale Games’in çıkardığı son iki bölüm (The Walking Dead: Sezon İki - Bölüm 1 ve The Wolf Amons Us: Bölüm 2) bir buçuk saat gibi oldukça kısa bir süreye sahipti. A House Divided’da bizlere çok fazla bir şey vaat etmiyor. Ek olarak yalnızca on dakika daha uzun bir süreye sahip olduğunu söyleyebilirim.

“Devamını Bekliyoruz”

Her zamanki gibi Telltale bize yine yaptı yapacağını. Yine bölümün sonu macera dolu bitiyor ve bizi merakta bırakıyor. Bakalım bizi 3.bölümde neler bekleyecek?


Kısaca bu oyunun bu bölümüne macera,aksiyon,hikaye ve akıcılık açısından 8.8 verebiliriz.3. bölümü merakla bekliyoruz.


"Bazı yerler hariç alıntı değildir. Yazının nerdeyse tamamı bana aittir"


EDİT:OYUNU İNDİRMEK İÇİN
http://torrentv.net/konu-The-Walking-Dea...Indir.html
Alıntı olmaması iyi. İyi yazmışsın teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Rica ederim beğendiğinize sevindim Gülümseme
eline sağlık Süper
Şimdiden okuyan ve okuyacak olan herkese teşekkürler Süper
Güzel olmuş Teşekkürler Süper bende yakın zamanda inceleme yapmayı düşünüyorumda oyuna karar veremedim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(02.04.2014 15:59)Ruz Adam® Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel olmuş Teşekkürler Süper bende yakın zamanda inceleme yapmayı düşünüyorumda oyuna karar veremedim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Titanfall incelemesi yapsanıza. Ben yapıcaktım üşendim oyun yaz yaz bitmiyor Açık Ağızlı Gülümseme yapsanız iyi olur Süper
(02.04.2014 16:03)ComputerBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(02.04.2014 15:59)Ruz Adam[REGISTERED SIGN] Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel olmuş Teşekkürler Süper bende yakın zamanda inceleme yapmayı düşünüyorumda oyuna karar veremedim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Titanfall incelemesi yapsanıza. Ben yapıcaktım üşendim oyun yaz yaz bitmiyor Açık Ağızlı Gülümseme yapsanız iyi olur Süper

Oynayıp bitirmedigim oyunların incelemesini yazamıyorum ama bakalım Gülümseme

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Öncelikle herkez değil herkes.Oyuna gelince ben beğeniyorum telefonda oynuyorum ama görüntüsü çok kötü hikayesi ise muhteşem yani hikayeye görüntü yakışmıyor ama genel olarak iyi.
(02.04.2014 20:24)Yeniçeri Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Öncelikle herkez değil herkes.Oyuna gelince ben beğeniyorum telefonda oynuyorum ama görüntüsü çok kötü hikayesi ise muhteşem yani hikayeye görüntü yakışmıyor ama genel olarak iyi.

Herkes olayı gözümden kaçmış Gülümseme . Ayrıca güzel tespitte bulunmuşsun eğer böyle hikayeye sağlam bir grafik yapılsa oyun 9.0 altına düşmez.
Referans URL