Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: ben bu siteyi çözemedim ya !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Normalde başka siteden birşey paylaşsak hemen kilit ama forumdan indirdiğim oyunun update yaprmısın diyiroum kimsenin umrunda değil ??=???????????
Anlamadım ?
Anlaşılmıyor yazdıgın detaya girersen
Bugüne kadar istediğim her dosyayı oyunu paylaştı bu site bütün isteklerime en geç 1 hafta içinde yanıt geldi eğer açtığın konuya yorum atılmıyorsa demekki istediğin update yok burası torrent paylaşım sitesi update yapma sitesi değil veya crackleme şirketide değil ellerinden geldiği kadar yardımcı olurlar...
Noldu ki bir anda sitemizin çekilişlerini kaçırmazsın, ödülüde kazanmış birisisin şimdi bir anda siteyi çözemez oldun ilginç hayırlısı artık. Sorununa gelirsek bizde insanız işimiz gücümüz olabilir bu işi hobi olarak yapıyoruz kısaca karşınızda maaşla çalıştırdığınız çalışanlar yok elbette üyelerin memnuniyeti önemli ama ne ben ne de başkası bu site için hayatından ödün vermez kusura bakmayın. Eğer başka sitede varsa burda link vermeden sen indirebilirsin ordan. Siteyi efendi-köle sistemiyle çalışan bir yer olarak görmeyin veya görün ama boşuna umutlanırsınız.
http://torrentv.net/konu-Assassin-s-Cree...siniz.html tamam hallediyorum. Konuyu kilitliyorum. Eğer Assassins Creed: Brotherhood v1.03 şeklinde hangi updateyi istediğinizi yazsaydınız 2 güne paylaşılırdı.
Referans URL