Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ban Onerisi
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
(29.03.2014 12:03)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ne demek istediğini anlamadım. Banlarını kaldırmamızı istemiyorsan ne istiyorsun. Neyi yeni üyelere uygulayalım? Yeni üyelerin eskilerden farkı ne? Biraz daha aç konuyu.

Yani Yeni Uyelere Uyqulansa Cok Az Uye Ban Gider Ve Sitede Kalici Olurlar Ve Uyari Verince OM Atilmali Ki Sen Bu Konuda Kuralara Uymadin Ve Uyari Verilsin Cunku Uyari Verince Yeni Uyeler Onu Bilmiyoru Ve Kural Ihlali Yapiyor Ve Direk Ban Yerine 1 5 10 Gunluk Ban Verilse Belki 2 Defa Kuralardan Cikmaz Eyer Cikarsa Direk Ban Veriler Bilir
Bence ban yerine uzaklastirma daha mantikli suça gore 3,7,15 gun gibi uzaklastirmalar verilerbilir Süper

Bir şekilde gönderildi
(29.03.2014 12:10)_WAZİR_ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bence ban yerine uzaklastirma daha mantikli suça gore 3,7,15 gun gibi uzaklastirmalar verilerbilir Süper

Bir şekilde gönderildi

Aynen Bende Onu Demek Istiyorum Turkcem Az Oldugu Icin Tam Diyemiyorum
Bizde süreli ban yerine uyarı sistemi var. Yapılan hareketin ciddiyetine bağlı olarak uyarı seviyesi yazılıyor. Eğer bu %100'e ulaşırsa doğal olarak üye sınırsız süreyle uzaklaştırılıyor. Bu gayet mantıklı ve yerinde bir karar. ÖM yoluyla uyarı olabilir onu uygulayabiliriz.
(29.03.2014 12:12)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bizde süreli ban yerine uyarı sistemi var. Yapılan hareketin ciddiyetine bağlı olarak uyarı seviyesi yazılıyor. Eğer bu %100'e ulaşırsa doğal olarak üye sınırsız süreyle uzaklaştırılıyor. Bu gayet mantıklı ve yerinde bir karar. ÖM yoluyla uyarı olabilir onu uygulayabiliriz.

Evet Uyqulansa Belki Kuralara Uyarlar Ve Kalici Olurlar
Ben küfürlü başlık açtım diye direk uzaklaştırıldım,hemde 1 hafta.Açtığım başlığı 10 saniyede düzeltmiştim zaten.Bize hiç söz vermiyorsunuz.Küfür tabi ki yasak ama düzelttim zaten anında uzaklaştırmanın mantığı nedir anlamadım.Sonuçta insan biraz süre verir en azından 5 dakika bekleyin de belki düzeltir konuyu(ki ben 10 saniyede düzeltmeme rağmen 7 gün uzaklaştırma aldım).Yani demek istediğim biraz sakin olsanız da zaman tanısanız daha güzel bir ortam oluşur.Tamam site daha değerleniyor ama en son bin üye kalınca bu değerinin bir anlamı olmaz.Ben 1 hafta uzaklaştırma yediğimde gerçekten üzülmüştüm.Çünkü aslında hiçbir şey yapmadığım halde boş yere yedim uzaklaştırmayı.Bunu da belirtmiştim Facebook sayfasına mesaj atarak.Lütfen biraz daha anlayışlı olun.
İstersen saniyesinde düzelt eğer küfür yazıyorsan hak etmişsindir. Sana kimse acele bir şekilde yorum at demiyor. Önce düşün acaba bu yorumda kural dışı bir şey var mı?
Bencede, sonuçta paylaşılan konu herkese paylaşılıyor ne olursa olsun kurallara aykırı oluyorsa kurallara göre ceza verilir.
Bakın kusura bakmayın cezası olduğunu biliyorum zaten ama bu hız niye anlamadığım konu o.Yani ben alt+s tuşu ile atıyorum konuları,yorumları filan o yüzden başlığı bir anda yazıp atmıştım.Sonra zaten farkedip düzelttim başlığı ama en azından bir uyarı filan verseydiniz veya siz düzeltseydiniz.Anında uzaklaştırmak zorunda değildiniz,anlatmak istediğim bu,sonuçta ben siteye yeni üye olan biri değilim.5 ayı geçkin bu sitede varım,birazda müsamaha gösterseniz.En azından 10 saniyede uzaklaştırmasanız yeter.
Sanırım anlaşamadığımız nokta şu. 5 aylık üye olduğun için sana ayrı bir muamele göstermemizi istiyorsun ama maalesef ki bu olmaz. Dediğim gibi yorum veya konu açarken/atarken acelen yok yazdıklarından sorumlusun. Zaten normalde küfür hakaret süresiz uzaklaştırmadır cezası sen yine hafifleştirilmiş şekilde kurtulmuşsun. Bu yüzden konuyu uzatmana gerek yok hakkında yok.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL