Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: ZamundaTorrent - Mart 4. Hafta Oyun Haberleri!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: ldAXiDK.png]

Dragon Age: Inquisition İçin Yeni Ekran Görüntüleri!


Yeni nesil oyun konsolları için de geliştirilen Dragon Age: Inquisition oyunu için yeni ekran görüntüleri yayınlandı!

Geçtiğimiz yılın başlarında duyurusu gerçekleştirilen aksiyon oyunu Dragon Age: Inquision için gelişim süreci devam ediyor.

Dragon Age tutkunları tarafından merakla beklenen yeni seri Inquisition için yepyeni ekran görüntüleri yayınlandı. Çıkış tarihi konusunda henüz hiçbir bilgi verilmeyen Dragon Age: Inquisition oyunu muhtemelen bu yılın sonlarına doğru yeni oyun piyasasındaki yerini alacak. Bioware tarafından geliştirilen oyunun dağıtıcılığını ise EA Games üstlenmiş. PC, PS4, PS3, Xbox One ve Xbox 360 oyun platformları için geliştirilen Dragon Age: Inquisition'ın yeni oyun içi ekran görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz. Bakalım oyunun yeni nesil ve geçmiş nesil oyun konsolları arasındaki fark ne kadar olacak? Hep beraber bekleyip göreceğiz..

[Resim: dragon-age-1-640x360.png]
[Resim: dragon-age-2-640x360.png]
[Resim: dragon-age-3-640x360.png]
[Resim: dragon-age-5-640x360.png]

Titanfall için ilk DLC (indirilebilir içerik) yayınlandı!


[Resim: titanfall300-300.jpg]

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen savaş oyunu Titanfall için ilk güncelleme duyurusu gerçekleştirildi.

Multiplayer odaklı bir oyun olan Titanfall, yayınlanacak olan ilk güncellemesinde herkesin de tahmin edebileceği gibi dengelemeleri hedef alıyor. Yayınlanmaya başlayan ve Xbox One ile PC platformları için hazırlanan yeni Titanfall güncellemesinde Smart Pistol'a gelen dengelemenin dışında, oyun modlarında düzenlemeleri de görebiliyoruz. Ayrıca tabii ki bazı hata düzeltmeleri de yayınlanan güncellemenin bir parçası olacak. 11 Mart 2014 tarihinde PC, Xbox 360 ve Xbox One için yayınlanmış olan Titanfall için yayınlanan yeni güncelleme bakalım başka ne gibi özellikler getiriyor..


Diablo 3: Reaper of Souls'un Konsol Çıkış Tarihi!


[Resim: diablo300-300.jpg]

Diablo 3'ün eklenti paketi olan 'Reaper of Souls' , Xbox One ve Playstation 4 için de çıkacak!

RPG aksiyon oyunu Diablo 3'ün ilk ek paketi olan Reaper of Souls bugünden itibaren PC platformuna özel olarak çıkışını gerçekleştirecek.

Fakat Diablo 3 için geliştirilen bu ek paketin, oyun konsolları için de geliştirildiğini biliyoruz. Diablo 3: Ultimate Evil Edition ismiyle hem ek paketi, hem de ana oyunu içinde bulundurarak Xbox One ve Playstation 4 için gelecek olan Reaper of Souls eklentisinin çıkış tarihi adına net bir bilgi verilmiş değil. Fakat yapılmış olan bir röportajda oyunun yapımcılarından olan Alex Mayberry, Diablo 3: Reaper of Souls eklentisinin konsol çıkışı çok uzakta değil olarak ifade etti. Bu, Diablo 3 oyuncularını oldukça sevindiren bir haber olarak görünse de, Blizzard oyunlarına alışkın kişiler, "'Soon™'" anlamını iyi bilmektedirler. Bakalım beklenen eklenti paketi, yeni nesil oyun konsolları için ne kadar yakın bir tarihte çıkışını gerçekleştirecek ? Hep beraber bekleyip göreceğiz, bizi takip etmeye devam edin.


Battlefield 5 İçin Alan Adı Mı Alındı?


[Resim: battlefield5-300-300.jpg]

Battlefield'in yeni serisi Battlefield 5'mi geliyor ?

Savaş oyunu Battlefield serisi, çıkarmış olduğu her yeni oyunuyla birlikte erişmiş olduğu kitleyi genişletiyor.

Oyunun kitlesi, her çıkan yeni seride genişlediği için öncekilerden daha sık aralıklarla oyunlar görmekteyiz. Yapımcı EA'dan gelen yeni bir haber de, yeni Battlefield 5'i ortaya çıkardı. Gelen bilgilere göre EA, Battlefield5beta.com alan adının kayıtlarını satın almış. Tabii ki bu, oyuncuları kandırmak için açılabilecek olan sitelere karşı bir önlem niteliğinde de alınmış olabilir. Battlefield 5 oyununun çıkıp çıkmayacağı konusunda yapılacak olan yeni açıklamalar için takipte kalmanızı tavsiye ediyoruz. İnşallah söylentiler doğru çıkar ve Battlefield 5 geliştiriliyor olur diye temenni ediyoruz.

Call of Duty: Ghosts - Gold Edition Geliyor!


[Resim: call300-300.jpg]

Call of Duty: Ghosts 'un yeni sürümü olan Gold Edition duyuruldu!

Normalde bu şekilde 'GOTY Edition' veya 'Gold Edition' paketlerinde tüm DLC'lerin bir araya geldiğini hepimiz biliyoruz.

Savaş oyunu Call of Duty'nin yapımcısı olan Activision'un senelik olarak çıkarmış olduğu Call of Duty oyun serisinin en yeni oyunu Ghost için de Gold Edition ortaya çıktı. Fakat ne yazık ki yapımcı Activision, bu eklenti paketinde oyunculara DLC'lerin tamamını vermiyor. Henüz Activision tarafından Call of Duty: Ghosts için çıkacak olan Gold Edition hakkında resmi bir duyuru gelmemesine rağmen Steam, XBL ve PSN'de satışa sunulmuş olan Call of Duty: Ghosts'un Gold Edition sürümü, 59,99 dolarlık fiyattan satışa sunuluyor. Oyunun bu sürümünde ekstradan Onslaught eklentsine ve Wolf Skin isimli köpeğinizi bir kurt'a çeviren kostüme de ulaşabiliyorsunuz.

God of War: Ascension'ın Multiplayer DLC'leri Bedava!


[Resim: godofwar-300-300.jpg]

God of War: Ascension'ın Multiplayer DLC'leri ücretsiz bir şekilde oyunculara sunuluyor..

God of War oyun serisinin geçtiğimiz yıl çıkışını gerçekleştiren yapımı God of War: Ascension, önceki oyunlara göre daha düşük bir etki yaratmıştı. Seriye multiplayer modlarını da eklemiş olan God of War: Ascension'ın ilk yılında, yapımcı ekipten oyunculara bir sürpriz geliyor.

Alınan haberlere göre aksiyon oyunu God of War: Ascension için şimdiye kadar çıkmış olan tüm silah ve zırh DLC'leri ücretsiz bir şekilde oyunculara sunulacak. Ne zamana kadar süreceği henüz belli olmayan bu etkinlikte, Booster öğelerine de %50'lik oranında bir indirim gelmiş. Örneğin 36 saat boyunca 10 kat daha yüksek XP almanızı sağlayan Booster, bu indirim ile birlikte 4,49 dolara satılıyor. Daha fazlası için PSN sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin..

NİSAN 1. HAFTA İÇİN GELECEKTİR İYİ HAFTALAR .
Referans URL