Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Microsoft DirectX 12 Geliyor !
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
[Resim: 07249100-photo-directx-12.jpg]

Microsoft video oyunları başta olmak üzere çoklu ortam yazılımlarını rahat,
hızlı ve uyumlu şekilde hazırlayabilmek için oluşturduğu API yazılım programlama arayüzü DirectX 12'yi 20 Mart'ta başlayacak Oyun Geliştirici Konferansı'nda duyurmaya hazırlanıyor. Etkinlikte yeni grafik API'nin en son sürümüne yakından bakmamıza olanak sağlayacak. Microsoft ayrıca gelişim sürecinde AMD , Intel , NVIDIA ve Qualcomm gibi dünyanın önde gelen CPU ve GPU üreticileriyle sürekli iletişim halinde olmuştur.

Microsoft kendi web sitesinde yeni nesil DirectX'e özellikleri açıklamadı ancak platformun AMD'nin oyun dünyası gelişimini dönüştürmeyi ve PC oyunlarını daha hızlı bir hale dönüştürmeyi vaat eden yenilikçi grafik API ürünü AMD Mantle'a erişim sağlaması bekleniyor.

DirectX 12 bu ay ilan edilecek olsa da, bir süre üretici ve geliştiriciler tarafından kullanılması beklenmiyor. Microsoft genellikle Windows'un yeni sürüm tanıtımlarında DirectX'in yeni API'ini kullanıma sunuyor. Bu sebeple DirectX 12'nin Windows 9 ile gelmesi bekleniyor. DirectX 12 ayrıca Windows Phone'un gelecek sürümlerinde de yer alacak ve Windows masaüstü sürümünde yer alan tüm özellikleri destekleyecek, böylece Windows DirectX 12 için yapılmış bir oyun teknik olarak Windows Phone üzerinde de çalışacak.
Kimler destek veriyor?

Microsoft'un yeni API için verdiği tarih ise 2015 yılı tatil sezonu. Şirketin iddiasına göre o tarihte yeni PC'lerin yüzde 50'si, yeni grafik kartların tamamı ve oyun PC'lerinin yüzde 80'i DX12'yi destekleyecek. Şimdiden destek sözü veren firmaların arasında Intel, NVDIA, AMD ve Qualcomm yer alıyor. Intel, 4. nesil Core işlemcileri ile desteğe başlayacağını belirtirken NVDIA ise Fermi, Kepler ve Maxwell mimarili kartlarında DX12 desteği sunacak. Yeni arabirimin Windows 7 uyumlu olup olmayacağı hakkında ise Microsoft bir yorum yapmaktan kaçınıyor.

Bilgi icin tesekkurler Açık Ağızlı Gülümseme


Besmele çekerek gönderildi
(22.03.2014 14:37)_WAZİR_ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bilgi icin tesekkurler Açık Ağızlı Gülümseme


Besmele çekerek gönderildi

Rica ederim Süper
Windows 7 tarih olacak zaten.İnşallah Windows 9 masaüstü bilgisayarlar için daha stabilize olur da kullanabiliriz.
Vay be görüntü kalitesini tahmin bile edemiyorum...
Anlaşılan birkaç yıl içinde yeni ekran kartı almak şart olucak. Dx 12 yaygınlaşmadan elimdeki ekran kartını elden çıkarmam lazım.
onun icin yeni ekran kartimi almaliyik
Windows paylaşmıştı gördüm ama yinede bilgi için teşekkürler.

Amd destek vericekmiş
AMD yaptığı bir açıklamada, Microsoft’un yaklaşık yirmi yıldır PC oyunlarında kullanılan DirectX grafik programlama arabiriminin, yeni ve “konsol benzeri” sürümü olan DirectX 12’yi destekleyeceğini duyurdu.

Microsoft sponsorluğunda gerçekleştirilen DirectX: Microsoft Grafik Platformunun Evrimi panelinde söz alan AMD, Yeni Nesil Grafik Çekirdeği (GCN) mimarisine sahip tüm AMD Radeon ekran kartlarında DirectX 12’nin destekleneceğini açıkladı.

AMD

AMD, hem geliştiricilerin hem kullanıcıların deneyimlerini iyileştirmek için, arabirimin yeni nesil sürümünün geliştirilmesinde Microsoft’a destek ve işbirliği sağlayacak.

Amd nasıl destek vericek anlamadım Açık Ağızlı Gülümseme
Yeni Nesil Grafik Çekirdeği (GCN) mimarisine sahip tüm AMD Radeon ekran kartlarında DirectX 12’nin destekleneceğini açıkladı.

Yani amd nin yeni nesil ekran kartları DX 12 yi destekleyecek. Yani DX 12 ile çalışacak. Yani DX 12 yi kullanacak. Yani Amd DX 12 ile çalışan ekran kartları üretecek. Umarım açıklayıcı olmuştur Açık Ağızlı Gülümseme
Anladım teşekkür ederim.
Sayfalar: 1 2
Referans URL