Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ninja Blade - [XBOX360] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: UmINvKM.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Ninja Blade - [XBOX360] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:7.30 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Yıl 2015, küçük bir kasaba, bilinmeyen bir gücün saldırısına uğradı. Kurtulanlar hükümet gözetimindeki bir tesiste araştırılıyorlar. Bir enfeksiyon kapmış olabilirler mi? İnsanlık tehlike altında mı? Alpha-Site adı verilen tesis, birçok saldırıya karşı muhteşem bir koruma sağlıyor. Ama gördüklerime dayanabileceğini sanmıyorum. Sağ kalanlarda bir tuhaflık var. Artık yemeklerini çiğ yiyorlar, özellikle etleri!

Araştırmacılarımız bunun nedeninin Alpha-Worm olduğunu söylüyorlar. Doktor değilim, fakat eminim ki tedavi edilemez. Geleneksel ilaçlar işe yaramıyor. Virüs güçleniyor. Sağ kalanların genleri mutasyon geçirmeye başladı. Bu tuhaf uzantılar da neyin nesi? Aptal bilim adamları. Onları kontrol edemeyeceğiniz şeylerle oynamayın diye uyarmıştım, ama oynadılar. Virüs bilim adamlarına saldırıyor. Ancak birkaç tanesi kurtuldu. Onlar da hastalık kapmışlar. Ordu geliyor ve tüm tesisi yok etmeyi planlıyorlar. Virüs çok yayıldı, bunun işe yarayacağını sanmıyorum. Hükümet paniğe yol açmamak için, virüsün varlığını saklıyor. İş bir kez daha bize düşüyor. Biz G.U.I.D.E takımıyız. Hükümet bu işin önünü kesebileceğimize emin. Ben kim miyim? Adım Ken ve virüse karşı bağışıklığım var. Modern zamanların ninjasıyım. Her şey artık başlasın! Kaderimizi biz çizeceğiz!

"-Senin gibi dişi çürümüş yaratıklara kılıçla kanal tedavisi yaparım!"

Zamane ninjası

Eğer bir oyun; size pembe taytlar giydirip, ucube sürülerini avlama fırsatı veriyorsa, genelde pek ciddiye alınmaz. Evet Ninja Blade de bu tarz bir oyun, ama bu türün zirvesinde kolayca yer edinebilecek özelliklere sahip. Bununla da kalmayan yapım, müthiş bir eğlence sunuyor. Ken, Ninja Bladein kılıç ustası ve esas oğlanı. Müthiş akrobatik yetenekleri ile Devil May Crydaki Danteye benzeyen bir karakter. Eğlence faktörünü artıran baş etken oluyor. Havada sörf yapıyor, motosikletle parendeler atıyor. Öyle ki Ninja Gaidendaki Ryu bile gıpta edebilir.

"Motosiklet üzerinde aksiyon dolu sahneler yaşıyoruz."

Ninja Blade anlaşılan, molalarda da TVden gözünüzü ayırmamanızı istiyor. Demolar başarılı ve video kaliteli. Profesyoneller tarafından tasarlandığı her hattıyla belli oluyor. Videolar için bir adım ileriye gidip, God of War serisinden beri gördüğümüz en heyecan verici videolar olduğunu söyleyebiliriz. Devil May Crydaki müthiş aksiyon çeşitliliği, ne yazık ki yapımda mevcut değil. O kadar fazla combo ya da gelişme yolu yok. Ancak elimize iki kılıç alıp mutant avlamak, Drizzt Dourden benzeri akrobatik hareketler yapmak keyifli. Oyun size biraz kolay gelebilir, fakat en zor seviyeye ayarlarsanız, rekabet zevk verecektir.

Düşmanlarımız epey çeşitli; her tarafından uzantılar fırlayan şekilsiz varlıklar, bu virüsü başımıza salan varlıklar olan iblis benzeri olanlar, dev solucanlar, kanatsız ejderha olarak nitelendirebileceğiz, etrafı plazma ile örülü yaratıklar var. Onları avlarken farklı yollar seçebilirsiniz. Prince Of Persiadaki gibi duvarlardan yürüyüp, tepelerine inebilir, devasa kılıcınızla duvarları parçalayıp başlarına yıkabilirsiniz. Kullanabileceğiniz pek çok silah kombinasyonu var. Bunlar arasında en göze çarpanları, William Wallaceın kılıcına benzeyen dev kılıç, iki elle kullanılan katana ya da çift uzun kılıç. Bir ninja olarak tabanca, tüfek kullanmamız zaten saçma olurdu. Silahlarınız ateş, rüzgar ve yıldırım elementlerinin güçlerini kullanabiliyor. Tabi ki ninja yıldızlarını da unutmayalım ve yıldızları alevlere bezenmiş şekilde fırlatabiliyorsunuz.
"Oyun içinde devasa büyüklükteki yaratıklarla da dövüşüyoruz."

Karanlık benim evim, karanlık benim zamanım

Ninja Bladedeki gerilim faktörünün getirisi, işimizi çoğunlukla karanlıkta görmemiz. Şunu sorabilirsiniz? Ken gibi bir adamı yönetiyorsun, ne gerilimi? Buna katılırım. Karakterimizin üstün bir varlık olması gerilimi biraz törpülüyor. Fakat oyunun asıl teması gerilim değil, aksiyon. Bullet-Time moduna girip, yaratıkları o şekilde de haklayabiliriz. Bullet-Time oldukça eğlenceli bir mod. Max Payne kadar olmasa da, Bullet-Time iyi tasarlanmış.

Ninja Bladein genel grafik motoru da iyi tasarlanmış. Efektler çarpıcı. Gölgelendirme ve ışıklandırma başarılı. Fakat devrim yaratacak bir başarıya sahip değiller. Hoş bazı ayrıntılarda var. Belirli seviyeleri atladıkça pek çok giysi giyilebilir hale geliyor. Keni tepeden tırnağa kötü bir ninja olarak giydirebilirsiniz. Farklılık isterseniz, Keni bir palyaço kıyafeti içine de sokabilirsiniz.

Ne varsa eskilerde var

Ninja Blade, hemen hemen her konuda ortalamaların ötesine geçmiş, ama devrim yaratamamış. Atari salonlarda oynadığımız aksiyon oyunlardaki keyfi sunabiliyor. Sadece bu özelliği bile satın alınmasını gerektirebilir. Ara videolar muhteşem, lakin diğer konularda büyük bir yenilik beklemeyin. Keyifli zaman geçirmek istiyorsanız alın ve oynayın. Pişman olmazsınız.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: oWEL1gp.jpg]
[Resim: QtV83Sf.jpg]
[Resim: QglE9CM.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunu oynamak için LT +2 (XGD2 / 13599) güncellemesi XBOX360' da yüklü olası gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
böyle güzel konsol oyunlarını gördükçe pc yerine konsol mu alsam diyorum içimden Açık Ağızlı Gülümseme
paylasım için teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL