Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: ZamundaTorrent - Mart 2. Hafta Oyun Haberleri!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: AyAq4rt.png]

Crytek, GDC öncesinde CryENGINE için Linux desteği


[Resim: crytek.jpg]

Bağımsız oyun yayıncısı ve geliştiricisi Crytek, 17-21 Mart tarihleri arasında San Francisco’da düzenlenecek Game Developers Conference’da katılımcılarla paylaşacağı gelişmelerin detaylarını açıkladı. Fuar süresince ziyaretçiler, Moscone Center Kuzey Salonu’nda yer alan 802 no’lu Crytek standında, CryENGINE teknolojisini, ücretsiz online FPS oyunu Warface’i ve yepyeni mobil oyunu The Collectables’ı deneyimleme şansına sahip olacaklar.
askın ve Savaş Başlığı olmak üzere iki yeni oyun modu ile güncellenen Warface’in son versiyonu ziyaretçiler tarafından deneyimlenebilecek. Böylelikle oyuncular Crytek’in yayıncılığını üstlendiği FPS oyunun geldiği noktayı görecekler. Ayrıca, Crytek’in kendine özgü aksiyon dünyasını iOS ve Android ile mobil ekranlara taşıyan askeri strateji oyunu The Collectables da oynanabilir olacak.

Gösterilecek oyunların yanı sıra, katılımcılar yeni CryENGINE’i doğal Linux desteği ile ilk kez görme imkanına ulaşacaklar. Roma İmparatorluğu Ryse oyunu için sanal dünyaya aktarılırken kullanılan pek çok yeni özellik, CryENGINE içine dahil edildi.

EverQuest 15.Yaş Günün Kutluyor!


[Resim: everquest.jpg]

Sony Online Entertainment firmasının tüm MMORPG oyunlarına ilham kaynağı olan yapım EverQuest’in 15. yaşını kutladığını görüyoruz.İlk olarak 1999 yılında çıkış yapan oyun bu dönemlerde dahi halen oynanmakta.

15 yıldan bu yana oyunda ve dünyasında bir çok şey değişti.SOE’de oyuncuları ile birlikte geçen bu uzun 15 yılın şerefine EverQuest’in oyuncularının hayatına nasıl etki bıraktığını gösteren anlamlı bir teşekkür videosu yayınlamış.




Infinite Crisis için Çıkış Videosu Yayınlandı


[Resim: INFINITE-CRISIS-DAY-1.jpg]

DC dünyasının kahramanlarının bir araya toplandığı MOBA oyunu Infinite Crisis uzun süren kapalı beta aşamasından sonra nihayet açık betaya geçiş yaptı herkesin indirip rahatlıkla deneyebileceği şekilde ayarlanan Infinite Crisis açık betaya geçiş yapmasının ardından CGI çıkış videosunu yayınladı.Video DC evrenin karakterlerini ve yeni temsil ettiklerini bizlere gösteriyor.

İyi seyirler ;



CounterSpy için Yeni Tanıtım Videosu


[Resim: cs.jpg]

Dynamighty firmasının geçtiğimiz hafta duyurusunu yaptığı CounterSpy oyunu Playstation 3 platformu için geleceği kesinleşti.Oyunumuz ise bu yıl içerisinde çıkış yapacak ve soğuk savaş zamanlarını konu alacak.

CounterSpy oyunu PS4,PS Vita, iOs ve Android sistemleri içinde çıkacak.2D görseliyle gizlilik üzerine kurulu bir oyun olacak CounterSpy’in yeni tanıtım videosu karşınızda iyi seyirler ;



CounterSpy için Yeni Tanıtım Videosu


[Resim: Total_War_Rome_II_cover.jpg]

Oyun dünyasının en önemli statejilerinden olan Total War: Rome II’nin ikinci hikaye videosu olan Hannibal 27 Mart 2014 tarihinde çıkış yapacak.Hannibal at the Gates isimli bu DLC’side yine tarihi konu alacak.

İyi seyirler ;




Knight Online Turnuva Finali!


[Resim: 1200_864-1024x737.jpg]

Yaklaşık bir aydır süregelen ve takip eden herkese keyifli anlar yaşatan mücadeleler sonrasında Knight Online Klan Turnuvası’nda 20,000 TL’lik ödül için GameEkstra’da yarışacak olan klanlar nihayet belli oldu.

Ve işte büyük ödül için savaşacak olan klanlar;

1- ProGamers
2- CypherAngel
3- Secret
4- OnLyStaaRs
5- Lysing
6- UnionPower
7- UnderGrounD
8- Paradise

Knight Online’ın sosyal medya platformları üzerinden yapılan etkinlikleri ile dağıttığı davetiyelerle birlikte finalleri GameEkstra’da izlemeye hak kazanan yaklaşık 200 oyuncu da yine GameEkstra’da çarpışacak olan klanların en büyük destekçileri olacak.
Birçok ünlü firmanın sponsor olduğu 8 klan, son büyük mücadeleleri için 16 Mart Pazar günü GameEkstra’ daki yerlerini alacaklar.

Ayrıca NTTGame turnuva süresince, maç aralarında yapacağı çekilişlerle; GameEsktra’da 1.500 TL değerinde, Twitch ve diğer sosyal platformlarda yapacağı online etkinliklerle ise 1.000 TL değerinde NPoint Kupon dağıtacak.

Ve şampiyon klana NTTGame’in Klan Turnuvası için ürün sponsoru olan Logitech’ten 10 adet G600 MMO Gaming Mouse hediye edilecek.

Peki GameEkstra’da oyuncuları nasıl bir gün bekliyor?

10.00-11.00:Giriş/Kayıt İşlemleri
11.00-11.45:OnLyStaaRs vs UnderGrounD
12.00-12.45:Paradise vs CypherAngel
12.45-14.00:Öğle Yemeği/Online Etkinlik
14.00-14.45:ProGamers vs UnionPower
15.00-15.45:Secret vs Lysing
16.00-16.45:Yarı Final 1. Maç
17.00-17.45:Yarı Final 2. Maç
18.00-18.45:3.lük Maçı
19.00-19.45:FİNAL
19.45-20.15:Ödül Dağıtımı
20.15:Kapanış

10 senelik Knight Online tarihinde ilk kez gerçekleşecek olan bu organizasyonun, sene içerisinde yapılacak olan diğer kapsamlı turnuvaların sadece ilki olduğunu hatırlatmakta da fayda var!

Etkinlik günü orada bulunamayacak olanlar twitch.tv/nttgame adresinden turnuvayı takip edebilirler.

16 Mart Pazar Günü GameEkstra’da görüşmek üzere!


3. HAFTA İÇİN GELECEKTİR İYİ HAFTALAR .
Emeğine sağlık. Teşekkürler.
Bilgiler icin tesekkurler emegine saglik Açık Ağızlı Gülümseme

İman gücünü kullanarak gönderildi
Referans URL