Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Çeşitli Oyun Haberleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Mount & Blade II : Bannerlord'da yepyeni teknoloji !

Türk yapımcılar tarafından kurulan ve M&B Warband - Fire and Sword ile bizlere eşsiz bir oyun deneyimi sunan TaleWorlds,yepyeni M&B için yeni bir açıklamada bulundu.Twitter'dan yapılan açıklamada yeni oyundaki savaş animasyonları ve NPC'lerin hareket animasyonları Motion Capture teknolojisi ile oluşturuluyor.


Watch Dogs'un sistem gereksinimleri açıklandı !

Ubisoft Montreal nihayet Watch Dogs'un minimum sistem gereksinimlerini açıkladı.Bilmeyenlere hatırlatalım,oyun 27 Mayıs'ta PC'ye çıkacak

- IntelCore 2 Quad Q8400 2.66Ghz or AMDPhenom II X4 940 3.0Ghz işlemci
- 6GB RAM
- 1024 VRAM DirectX 11 Shader 5.0 destekli bir ekran kartı
- DirectX9 destekli bir ses kartı
- 25 GB boş disk alanı


Yeni Last of Us satış rekoru kıracak !

Naughty Dog's dün paylaştığı haber ile sevilen oyun The Last of Us'un yeni çıkacak oyununun yeni bir satış rekoruna imza atacağına dair bir tahminde bulundu.


Dark Souls II için açıklama yapılacak

Geçtiğimiz hafta biz oyunseverlere sunulan Dark Souls II'nin düşürülen grafikleri bildiğiniz üzere yoğun tepki çekmişti.Bilgilere göre,yapımcı Bandai Namco twitter üzerinden gelen tepkilerden dolayı önümüzdeki hafta açıklama yapacak.


Titanfall'un Xbox One ön siparişleri 570.000 rakamını geçmiş. Bunun sadece konsol satışı olduğunu göz önüne alırsak oyun istediği satış rakamına rahat bir şekilde ulaşabilir.


The Witcher 3, 2015'den Önce Raflarda Yerini Almayacak!

CD Projekt sitesi üzerinden yaptığı açıklamada oyunun daha kaliteli olması için biraz daha geç çıkmasına karar vermiş. Firma, istese bu oyunu sene sonu yetiştirebilirmiş aslında ama belirledikleri kalitede olmayabilirmiş. Ne diyelim, kaliteli bir oyun için dişimizi sıkmamız lazım.


Bildiğiniz gibi Age of Empires II HD olarak hayatımıza tekrar girmişti. Şimdi sevindirici bir haber Age of Mythology için geldi. Yapılan bir yayının sonunda bu gördüğünüz görsel paylaşıldı. Tahminen Age of Mythology: Extended Edition, Steam'a HD olarak gelecek. Eski haliyle bile hala kafelerde toplanıp saatlerce oynanılan AoM, Steam yoluyla tekrar hayatımıza girerse güzel şeyler olacak gibi. Bekleyip göreceğiz.



Sabitte bir konu olduğunu biliyorum ama sevdiğim haberleri paylaşmak istedim.

ALINTIDIR
Teşekkürler mb sevindirdi
aynen mb için çok iyi olcak
bekledğim su 2 oyun çıldırttı beni (bannelord,crusader 2 ) Açık Ağızlı Gülümseme

BİLGİ İÇİN TESEKKÜRLER
Bilgilendirme için teşekkürler. Gülümseme
Önemli değil bende heyecanla bekliyorum Bannerlord'u.
Referans URL