Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Mafia III ile İlgili Yeni Dedikodular
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: mafia-iii-ile-ilgili-yeni-dedikodular-705x290.png]


GTA'nın yapımcısı olan Take-Two firması tarafından geliştirilen Mafia serisi oyuncuların en sevdiği oyun serileri arasında üst sıralarda yer alıyor. Özellikle Mafia 1 çıkıtğı zamanlarda(2002 yılında piyasaya çıkmıştı) başarıdan başarıya koşmuştur. Mafia'nın bir sonra ki oyunu Mafia 2'de oldukça başarılı olmuştu ancak Mafia 1'i geçememişti. Ancak her halükarda Mafia serisi oyuncular tarafından çok sevilen bir oyun serisi idi haliyle Mafia 2'den sonra Mafia'nın devam oyunu olacak olan Mafia 3'ün çıkması oyunun hayranları tarafından merakla bekleniyordu. Özellikle son zamanlarda Mafia 3' ile ilgili pek çok dedikodu ortaya çıkmıştı.

Kaldı ki Mafia 3'ü geliştirilen Take-Two ve 2K Games firmalarının bu oyuna karşı boş olmadıkları biliniyor. Özellikle Take-Two'nun geçtiğimiz sene içerisinde GTA 5'i çıkarmasının ardından çıkaracağı bir sonra ki oyunun Red Dead'in yeni oyunu veya Mafia 3 olacağı tahmin ediliyor. Hal böyle olunca ortaya çıkan dedikoduların doğru olma ihtimali de artıyor diyebiliriz. "Actors Access" adlı casting portalında paylaşılan bilgiye göre Mafia 3 olduğu tahmin edilen isimsiz bir oyunda ki üç karakter açıklandı.

Franklin, Tony ve Mickey adlı, bu üç karakter hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse ;

Franklin : Louisana doğumlu bir Afroamerikan ve Kafkasyalı kısacası tam bir melez. 20 yaşında bir karakter ve sürekli olarak ırkçılığa maruz kalmış biri. Hem beyazlar hemde siyahlar tarafından oldukça hor görülmüş bir yetim. "Aile"den biri gibi gördüğü kişilere karşı fazlasıyla sadık.

Tony : Louisana doğumlu bir İtalyan. 30 yaşında güzel giyimli ve bakımlı bir karakater. Sayılar ve istatistikler ile arası fazlası ile iyi ve bu avantajını kumarda kullanıyor. Ciddi ve titiz bir karakter klasik Gangster temasından biraz uzak.

Mickey : Luisana doğumlu 20 yaşında ve İtalyan. Sokaklarda gezinen bir dolandırıcı özellikle laf dalaşında oldukça iyi olmasına rağmen konu icraata gelince tamamen pasif. Büyük konuşmayı sevmesine rağmen başı sıkıştığında direkt olarak kaçmayı tercih eden bir karakter.

Bu karakterlere baktığımızda isimi belli olmayan bu oyunun Mafia III olma ihtimali bir hayli yüksek. Ancak diğer yandan bu bilgilerin yanlış veya başka bir oyuna ait olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak gerekiyor.

''Alıntı''
bilgi için teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme
Gta sersini pek sevmem nedeni senoryodur ama mafia 3 ü bekliyorum

VP10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Su oyunu bir ben oynamadim herhalde mekanikler,senaryo filan nasil?Bir nefestw bitirilebilecek bir oyun mu? Açık Ağızlı Gülümseme

Health Potion kullanarak gönderdi.
Umarim Türkçe Altyazili çıkar Mafia'yi severim

Süper Güçlerini Kullanarak Gönderildi
Referans URL