Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Windows 7 de Gidiyor
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: windows-7-de-gidiyor-705x290.jpg]

Microsoft, Nisan ayında Windows XP’ye vereceği desteği durduracağını, bu nedenle de Windows XP kullanıcılarının işletim sistemlerini değiştirmeleri ve daha üst versiyona geçmeleri gerektiğini duyurmuştu. Aynı kader yakın bir gelecekte Windows 7 kullanıcılarını bekliyor!

Şu an yoğun bir şekilde Windows 8.1 üzerinde çalışan Microsoft’un Windows yazılım ekibi, yavaş yavaş Windows 7’den de elini çekecek gibi duruyor.

Ekim ayından sonra çıkacak olan masaüstü ve dizüstü bilgisayar modellerinde Windows 7’nin kullanılmayacağını duyuran Microsoft, 31 Ekim tarihinden sonra bilgisayar şirketlerine Windows 7 Home Basic ve Home Premium ile Ultimate lisansı vermeyecek; Windows 7 Professional için ise henüz bir açıklama yapılmış değil.

2009 yılından beri hizmet vermekte olan Windows 7’ye verilen temel desteğin ise Microsoft tarafından daha önceden duyurulduğu üzere 15 Ocak 2015 tarihinde durdurulacağını ve 14 Temmuz 2020 yılında da Windows 7’nin tamamen kapatılacağını biliyoruz.(Bunu bilmeyen yoktur heralde..)

''Alıntı''
Zaten 2020 de win 7 de xp gibi demode olacaktır.
Referans URL