Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: WinRAR'ın Android Versiyonu Çıktı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: 640x360xwinrarin-android-versiyonu-cikti...F9Ip9b.jpg]

Bilgisayarlarımızda en çok kullandığımız dosya sıkıştırma yazılımları arasında yer alan WinRAR'ın geliştiricisi RarLab Android cihazlara özel dosya sıkıştırma ve arşiv açma uygulaması RAR for Android'i yayınladı. Bilgisayarlarımızda arşiv dosyaları yaratmak ve açmak kolay bir işlem olsa da Android cihazımızda bu iş için kullanabileceğimiz uygulamaların sınırlı sayıda olması nedeniyle arşiv dosyalarını yönetmekte zorluk yaşayabiliyoruz. RAR for Android bize bu konuda pratik bir çözüm sunuyor ve RAR ve ZIP formatında arşiv dosyaları oluşturmamıza olanak sağlıyor. Bunun yanında RAR, ZIP, 7z, ISO, TAR, GZ, BZ2, XZ, ARJ, ZIPX, LZMA, PPMd formatlarındaki arşiv dosyalarını RAR for Android uygulamasını kullanarak açabilmekteyiz.

RAR for Android arşiv oluşturma ve açma özelliklerinin dışında arşiv onarma ve benchmark yapma gibi ek özellikleri de beraberinde getiriyor. Tamamen ücretsiz olarak kullanabileceğiniz RAR for Android'i Android 4.0 ve üst versiyonu işletim sistemine sahip Android cihazlarınızda kullanabilmeniz mümkün.

''Alıntı''
7ZİPPER,androzip gibi programlar vardı

buda güzelmiş ama
ben indirdim Açık Ağızlı Gülümseme isme yariyor

bide altina linkin koysaydin iyi olurdu
O uyarı olacak mı olmazsa olmaz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
APK dosyalarını direk mobilden indirebiliriz ozaman. Bir daha pc de rardan çıkar sonra telefona at zor iş Açık Ağızlı Gülümseme
Referans URL