Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Metal Gear Rising: Revengeance - [XBOX360] - [MARVEL] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: MfztEdI.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Metal Gear Rising: Revengeance - [XBOX360] - [MARVEL]

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 8.14 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Metal Gear Rising Revengeance’la Raiden bir deneme daha yaparak gene Metal Gear serisinden bir oyunun başrolüne geçiyor. Ancak bununla iyi mi yapıyor, kötü mü yapıyor; gelin beraber bakalım.

Ders: Raiden Tarihi

Raiden’la ilk tanışmamız Metal Gear Solid 2’ye dayanıyor. Oyunun ilk 2 saatini Snake’le oynadıktan sonra Hideo Kojima’nın sürpriziyle oyundaki başrolün Raiden olduğunu anlamamız, hepimiz de bir şok etkisi yaratmıştı. MGS 2 çok başarılı bir oyun olsa da çoğu MGS oyuncusu Raiden’ı benimseyememiş, itici bulmuştu. Bunda Raiden’daki ‘genç kızların sevgilisi olan pop şarkıcı’ havası da önemli bir yer tutuyordu.

Ancak Kojima tüm bu nefrete rağmen Raiden’ı yeni oyununda kullanmaya kararlıydı. Bunun için Raiden’ın şeklini değiştirmesi gerekse bile.

Metal Gear Solid 4’te karşımıza bir cyborg olarak çıkan Raiden, gerek tarzıyla, gerekse kendini dövüş alanında geliştirmesiyle hepimizden, “adam olmuş, aferin” tepkisini almayı başarmıştı. Konami’de bunun üzerine, baktı ki Raiden tuttu, “O zaman neden Raiden üstüne kurulu bir oyun yapılmıyor ki?” demiş olacak ki ortaya Metal Gear Rising: Revengeance (MGR) çıktı.

Sen Gelme Kojima

Öncelikle şunu söyleyeyim. Oyunu Hideo Kojima değil, Platinum Games geliştiriyor. Ve oyun, MGS serisinden alışagelmiş olduğumuz gizlilik teması yerine aksiyona yönelmiş durumda.

MGS serisi adına çıkan bir oyunda baştan aşağı risk kokan bu büyük değişimler, MGR’ın zaten oyuncu gözünde 1-0 geride başlamasına sebep oluyor. Ancak ne kadar ön yargılı olursanız olun, iyi bir oyun her zaman iyi bir oyundur, değil mi? Peki, MGR iyi bir oyun mu?

Bir Varmış Bir Yokmuş…

İlk olarak MGR’ın hikayesinden konuya başlayalım.

MGS 4’ün 4 yıl sonrasında geçen oyun, Raiden’ın bir Afrika ülkesinin başbaşkanını koruma göreviyle başlıyor. Barışı korumaya kendini adayan başbaşkana yapılan suikast girişimi sonucunda Desperado Enterprise örgütünü tanıyan Raiden, bu örgütün savaşı tekrardan canlandırma çabasını durdurmaya çalışıyor. Tabii senaryo ilerleyen saatlerde yer yer derinleşmeye ve farklı noktalara kaymaya çalışıyor. Ancak sadece çalışıyor.

Sadece çalışıyor dememim sebebi, bu noktalara yeterince odaklanılmaması. Senaryoda yakalanan güzel noktalar var fakat bunların üzerinde gerektiği kadar özenli durulmamış. Bu yüzden bir süre sonra senaryo sizi sıkmaya başlıyor.

Kes, Biç Nereye Kadar

Metal Gear Rising’in serinin diğer oyunlarına göre en büyük farklılığı, oyun türündeki değişimi. Kılıç dövüşüne dayalı bir oynanış sunan MGR, bu işe getirdiği yeniliklerle aksiyonu oldukça keyifli hale getirmiş.

Standart bir kılıcınızın bulunduğu oyunun ilerleyen sürelerinde 3 alternatif yakın dövüş silahı daha alıyorsunuz. Yani, çeşitlilik açısından tatmin edecek kadar alternatifiniz oluyor.

İster standart kılıcınızı tek başına kuşanır, bu kılıcın iki ayrı tuşa atanmış hızlı saldırısını ve alan saldırısını kullanırsınız. İsterseniz de standart kılıcınızın yanına bir de alternatif silah alarak, iki ayrı tuşla iki ayrı silahın saldırısını kullanırsınız.

Oyunda değiştiremeyeceğiniz tek silahınız standart kılıcınız. Oyundaki standart kesme işinin dışında bir de “Blade Mode” isimli bir özelliğe sahip kılıcınızla düşmanları ince ince doğrayabilirsiniz. Ekranın sol üstünde, can barınızın altında bulunan Blade mod barınızı doldurduğunuz anda Blade modunu aktif hale getirerek ağır çekimde düşmanlarınızı kesebilirsiniz. Bu moda geçince kılıcınızı analog çubuğuyla kontrol edebiliyor ve düşmanınızı istediğiniz açıdan kesebiliyorsunuz. Oyun çıkmadan önce üzerinden durulan bu konunun yapımcı firma tarafından başarıyla uygulandığını görmek sevindirici. Çünkü oyundaki en büyük farklılık bu mod olmuş.

Blade moduna ait barı doldurmanız gerektiğinden bahsetmişken, bunu nasıl yapabileceğimizi söylemeden geçmek olmaz.

Düşmanları öldürdüğünüz zaman içlerinden çıkan BD puanıyla bu barı doldurabilir ve tecrübe puanı kazanabilirsiniz. Eğer ağır çekim moduna geçerek düşmanları kırmızı bir kare ile belirtilen yerlerinden keserseniz, tecrübe puanıyla beraber hızlıca Blade Mode barınızı doldurabilirsiniz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 6Yht3oE.jpg]
[Resim: qrBrJa5.jpg]
[Resim: LRpQjJV.jpg]



Not: Oyunu indirmeden önce virüs programınızı etkisiz hale getirin.


[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunu oynamak için LT 3.0 (XGD3 / 15574) güncellemesi XBOX360' da yüklü olası gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
ps3 de 19.51 GB bunda 8 gb o nasil oluyor ? Açık Ağızlı Gülümseme
(10.03.2014 16:00)BaKu*GaMeS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ps3 de 19.51 GB bunda 8 gb o nasil oluyor ? Açık Ağızlı Gülümseme

Benim de o dikkatimi çekti. Ama hacklayan kişiler farklı olunca değişiyor tabi.
Bütün Xbox ve Ps oyunlarında aynen böyle

Süper Güçlerini Kullanarak Gönderildi
(10.03.2014 16:15)Ruz Adam® Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bütün Xbox ve Ps oyunlarında aynen böyle

Süper Güçlerini Kullanarak Gönderildi

Yani. Her alanda XBOX u önde görüyorum. Alırsam xbox alırım.
XBOX360 gta 5 fals diskte aciyor gta 5 de yani az boyutda ola bilir qrafikde farkalr cok olabilir bence
Grafik farkı var evet
Referans URL