Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Android Yukseltme Yardim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Önce kalitesiz yada kullanmadığın bir cihazda dene. Yoksa bozulma ihtimali yüksek çok istiyorsan yardımcı olurum.
bence hiç bulaşmasın çöpe gidebilir zaten uygun rom var mı birde?
Root ve Rom olayı bir üst seviye kullanıcı mevzusu, anlamıyorsan bu işlerden hiç bulaşma. Sadece sistem güncellemeni yap otur.
(09.03.2014 22:42)Bunehal Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Root ve Rom olayı bir üst seviye kullanıcı mevzusu, anlamıyorsan bu işlerden hiç bulaşma. Sadece sistem güncellemeni yap otur.
SüperSüper
Emin ol. Kendi androidi romdan daha iyidir.
(09.03.2014 22:28)ZT Fast Up Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Rom ve root bilmiyorsan işe hiç bulaşma. Yada benden yardım iste. Ama her zaman orjinal sürüm kullanmanı öneririm.

aslinda kuzenim biliyor ama orgunal surum istiyorum androidin kendi guncelemesinde geliyormu yoksa bazi tabletler ve telefonlarda mi oluyor ?
BaKu*GaMeS buyur kardeş fonepad'ın kendi rom'unu buradan indir. Kuzenin biliyorsa o yükleme yapsın. bilmiyorsan cihazını kullanılmaz hale getirebilirsin. İNDİR
(09.03.2014 23:02)Bunehal Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]BaKu*GaMeS buyur kardeş fonepad'ın kendi rom'unu buradan indir. Kuzenin biliyorsa o yükleme yapsın. bilmiyorsan cihazını kullanılmaz hale getirebilirsin. İNDİR

tesekurler bunlarla isim olmaz yapsam da tablet sahsen kendimin olursa yaparim ama pnu bilmek istiyorum ki tum android guncelemelerinde varmi yani 4.1.1 4.2.2 den 4.3.3 boyle birsey yoksa bazilarinda mi oluyor
Bütün androidin son sürümü 4.4.2 Kitkat'tır fakat her telefon ya da tablet donanım özellikleri bu sürüme çıkmaya olanak sağlamaz. Fonepad 7 4.2 sürümü heralde. Senin cihaz güncelleme ile çıkabilir.
sagol guncelemerini her gun yapicam 4.2.2daha iyi oyun aciyor onda yapmak istiyorum
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL