Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Eyvah! Telefonum Çalındı Demeden Önce Bunu Yapın
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3
Cep telefonunun akıllanması ile fiyatları da dudak uçuklatıcı hale geldi. Bu küçük cep bilgisayarı akılı telefonların maddi değerinin fazla olması, akıllı telefon kullanıcılarını daha endişeli hale getirdi. Çünkü fiyatın yüksekliği hırsızlar için de bir cazibe oluyor ve çalınma riski oldukça fazla.

Peki akıllı telefonu çalınan veya kaybolan kullanıcılar, cihazlarını bulabilmek için çalınmadan önce nasıl bir önlem alması gerekiyor?

Apple’ın iOS cihazlar için My iPhone uygulaması kayıp ya da çalıntı cihazların yerini belirleyerek bulmak için yardımcı oluyor. Android akıllı telefonlar için ise Android Cihaz Yöneticisi size bu konu da yardımcı olacaktır.

Android Cihaz Yöneticisi ile kaybolan cihazınızın yerini belirleyebileceğiniz gibi, uzaktan kilitleme ayarı ile de başka ellerde olan telefonunuzda bulunan bilgilere erişilmesini engelleyebileceksiniz. Android Cihaz Yöneticisi, Android 2.2 ve üstü işletim sistemi çalıştıran tüm cihazlar üzerinde kullanılabilir.

Tek yapmanız gereken Android cihazınıza Android Cihaz Yöneticisi uygulamasını ücretsiz olarak indirip, Google Play hesabınızla giriş yaptıktan sonra ayarlardan uzaktan kilitleme ve verileri silme gibi seçeneklere izin vermeniz.


''ALINTIR''

Google Play Store ''Android Cihaz Yöneticisi'' uygulamasını indirmek için -->TIKLA<--
Teşekkürler. İndirdim ve denedim. Gayet iyi ve yararlı.
Teşekkürler indirdim deneyelim.
Bişey değil,konuyu düzenlediğin için ben teşekkür ederim Gülümseme
(09.03.2014 21:54)TheMarteniX Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bişey değil,konuyu düzenlediğin için ben teşekkür ederim Gülümseme

Görevimiz. Açık Ağızlı Gülümseme
proqramin adi ne bende kurayim
bilgilendirme için teşekkürler faydalı bir bilgi ben dr web full sürümü kullanıyom onda anti thief var aktif edince telefon çalıdağında kodu gönderiyon kendini otomatik kapatıyo,yüksek ses çıkarıyo.. çalanın elinde kalıyo yani(dr web oneririm )
Peki dr web'i silerse?Gerçi bu uygulamanında silinme riski var tabii Açık Ağızlı Gülümseme
(09.03.2014 22:31)TheMarteniX Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Peki dr web'i silerse?Gerçi bu uygulamanında silinme riski var tabii Açık Ağızlı Gülümseme

tel çaldığını farkettiğin an kodu gönderiyon tel kitleniyo Açık Ağızlı Gülümseme
Cihazınız samsung ise samsungun ayarlarından yapabilirsiniz. Zaten Uygulamayı adam silmek istese recovery menüye girip zaten herşeyi silebiliyor. Ama artık yapmazlar. IMEİ İle anında buluyorlar.
Sayfalar: 1 2 3
Referans URL