Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Dr. Driving - [ANDRIOD] - Son Hız İndir
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: zpdgTz7.png?1]

[Resim: NG4ts3k.png]
Dr. Driving Full - [ANDRIOD] - Son Hız İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:7.7 MB

[Resim: CjFMkbe.png]
Dr. Parking, Dr. Driving olarak geri döndü! Dr. Driving ile sürüş keyfi sizleri çılgına çevirecek. Dr. Parking serisinin en hızlı ve de oldukça göze hitabeden versiyonu vasıtasıyla sokakları tutuşturmaya hazır mısınız?

Oyunda Speed, Speed Parking, Highway, Drift, Fuel Efficiency veya VIP Escort olmak üzere altı değişik bölüm bulunmakta.Amacınız, aracınızı mümkün olduğunca hızlı sürerek size verilen görevleri yerine getirmek ve de kazanabildiğiniz kadar para kazanmak. Kazandığınız paralarla ister aracınızı onarabilir, dilerseniz kendinize yeni 1 araç alabilirsiniz.

Dr. Driving, sağladığı 13 değişik araç seçeneğiyle dahi birçok kişinin zevkine hitap etmeyi başarmış. Ayıca ekranda yer alan direksiyon, fren pedalı ve de gaz pedalı da değişik bir sürüş keyfi yaşamanıza olanak sağlıyor. Süper grafiklere sahip olan Dr. Driving, tüm dikiz aynalarını kullanarak sürüşünüzü daha çok eğlenceli duruma getiriyor.

Dr. Driving'e Facebook ID’nizle giriş yaparatığınızda hesabınıza otomatik bir biçimde Yüz altın atılıyor ve de bu konuyu aracınız için kullanabiliyorsunuz. Aynı zamanda skorlarınızı Facebook üzerinden arkadaşlarınızla paylaşabiliyor ve Google+ hesabınızla online liderler ve de başarılar tablosuna ulaşabiliyorsunuz. Söz konusu neşeli oyunu oynamak için oldukça fazla vakit kaybetmemenizi tavsiye ediyorum. Bence hemen direksiyon başındaki yerinizi alın.

(Resimler kendi telefonumdan çekilmedir)

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: Z5EN9JU.png]
[Resim: XrNz9oE.png]
[Resim: GI8pRvI.png]
[Resim: suCurCD.png]




[Resim: 8eREzoB.png]
İşletim Sistemi: Android 2.2 ve üzeri

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
teşekkürler güzel oyun Açık Ağızlı Gülümseme tavsiye ederim
Güzel oyun, tavsiye ederim.
Referans URL