Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Haftanın En İyi Android Oyunları [05.03.2014]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: kAh4Wh0.gif]


Bu haftanın en iyilerinde sizlere daha çok zaman geçirmenize yardımcı olacak oyunlar var. Zamanınızı eğlenerek geçirmek hepimizin hakkı, haftanın en iyileri ile zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.

Colin McRae Rally


[Resim: 6bqF99Z.jpg?1?8605]

OYUN İNCELEMESİ

İlk olarak 1998 yılında hayatımıza giren Colin McRae Rally, PC ve konsol platformunu sallamıştı. Electronic Art'sın Need for Speed serisine karşı başarılı hiçbir yarış oyununun çıkmadığı o zamanlar, Colin McRae Rally bir anda parlamış ve bugüne kadar sürecek bir serinin temellerini atmıştı.
Şimdiye kadar birçok oyun konsolu için geliştirilen Codemasters'ın başarılı yarış oyunu Colin McRae Rally, şimdi de Android platformuna geldi.

Tozu dumana katmaya hazır mısınız?

Colin McRae Rally, tablet ve telefonlara sizleri eski günlerinize geri döndürmek için geliştirildi. Bir zamanlar bu oyunda efsane olabilirdiniz ama o zamandan beri çok şey değişti. Bakalım o eski günlerinizdeki yarışçı ruhunuz hala yerinde duruyor mu?
Colin McRae Rally ile pistlerde tozu dumana katmak için kemerlerinizi sıkıca bağlayın ve gaza basın. Bünyesinde bulundurduğu dört farklı araç ve toplamda 130 KM'lik bir pist ile keyif dolu dakikalar sizleri bekliyor.
Efsanevi yarış araçları olan; Mitsubishi Lancer Evolution VI, Lancia Stratos, Ford Focus ve Subaru Impreza'dan dilediğinizi seçebilirsiniz. Araç sayısının çok kısıtlı olması bir eksi olarak görünse de büyük ihtimalle gelecek olan güncellemelerle oyuna yeni araçlar ve yeni pistler eklenecektir.

Trial Xtreme 3



[Resim: OvXiING.jpg]

OYUN İNCELEMESİ

Küçükken internetim yeni bağlandığında ilk işim oyun sitelerine girip oyun oynamak olmuştu. Oynadığım ilk oyun dağda motor ile ilerleyerek bu serüvende motoru engebeli dağ koşullarında dengede tutmaktı. O zamanlardan beridir hep kalbimde ayrı bir yere sahip olan bu platform oyunları günümüzde kendini geliştirerek artık daha kaliteli kaplamalar ve 3D bir görünüme sahip olarak görsel açıdan daha zevkli bir oyun haline geldi. İyikide böyle oldu çünkü eminim birçoğunuzun küçükken oynadığı bu oyunun daha eğlenceli versiyonunu şimdi telefonlarımızda oynamak gerçekten zevk verici olsa gerek. Trial Xtreme 3 ün bize sunduğu şeyler bu oyunu sadece modernize etmek değil aynı zamanda kişiselleştirme özellikleride ön planda. Motoru kullanan karakterimizn kıyafitini, kaskını ve ayakkabılarına kadar eldivenlerde dahil birçok özelleştirme seçeneğimiz mevcut. Farklı tarzlarada hitap edebilecek şekilde yeteri kadar çeşiti olan özelleştirme imkanlarımız var ve bu benim gözümde önemli bir artıdır. Aynı zamanda motorumuzunda boyasını ve yapıştırmalarını değiştirebildiğimiz, motorumuzu değiştirip güçlü motor alabileceğimiz çeşitlerde oyunda mevcut. Tabiki bu özelleştirmeleri oyundan kazandığımız paralarla yapabiliyoruz. Para kazanma işi ise 6 farklı haritadan oluşan ve oldukça çeşitli engelleri bulunan bir parkurda engellerden aşarak yıldızları topladığımız zaman bitiş çizgisinde bonus paralar kazanabiliyoruz. Bazı bölümlerin zor olması nedeniyle illaki sırayla değil oyuncunun isteğine bağlı olarak başlayabilme imkanımız ise gerçekten iyi bir seçenek olmuş, zira oyundan bıkmamızı engeller durumda. Ayrıca multiplayer olarakta meydan okumalar mevcut.
Colin McRae Rally hoşuma gitti. APK sı var mı sitede ?
ben indirdim çalısıyormu diye denicem ona göre yüklicem siteye
Referans URL