Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: The Walking Dead: Season Two - Episode 2 - [CODEX] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: EYGwtQI.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
The Walking Dead: Season Two - Episode 2 - A House Divided - [CODEX]

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 1.75 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Her insan bir noktada bir şeyler kaybeder. Duygularını, kurduğu bağları, anılarını veya bazen kendisini. Kimi zaman ise çekip gitmen gerekir, bütün yaşantılara rağmen, bütün çekilen çizgilere rağmen, sadece gidersin, başkalarının iyiliği için, çoğu zaman ise, kendi iyiliğin için.

İnsan bencil bir varlık, seçimleri ve sonuçları arasında geçen sürece yaşam diyen, buna uygun olarak süreçleri yaşayan, zaman denilen kavramın içerisine hapsolmuş, oldukça trajik ve bencil bir varlık.

İnsanın hayatta kalma konusunda bencilliği, aynı zamanda en güçlü yanı. Telltale’in Walking Dead serisi ise, bunun ve buna benzer pek çok insani durumun hangi uçlarda yaşanılabileceğinin en güçlü denemelerinden biri. Açık konuşmam gerekirse, hikayeler benim için çok önemli olduğundan, oyunlardan yana seçimimi etkileyen en önemli faktör hikayeler olmuştur. Bölüm bölüm, TV dizisi gibi yayınlanan Walking Dead ise ilk sezonuyla zaten çok güçlü bulduğum karakterlere ve hikayelere sahip olan bir yapımdı.

Hep Clem’in üzerine döndü Walking Dead’in hikayesi. “Tamamen saf olan bir şey, kötülük dolu bir dünyada ne kadar saf kalabilir” sorusunu sordu ilk sezon. Aynı zamanda Lee'nin aradığı bağışlanma sorgulandı. Fakat ilk sezonun yegane özelliği, Clem’i, Lee Everett isimli pişmanlıklar ve çelişkilerle dolu bir adamın gözlerinden görmekti. Oyun bizi Lee’nin yerine koyuyor, bizleri sırtımıza taş gibi ağır gelen seçimlerle yüzyüze getiriyordu.

Lee’nin Clem’i hayatta tutma kaygısı yanında, onu içinde bulunduğu dünyadan da korumaya çalışıyordu. Aslına bakacak olursak, Lee, Clem’i çoğu şeyden korumaya çalışıyordu.

Bu bağlamda Walking Dead’in ikinci sezonu gerçekten “devam oyunu” kavramının hakkını veren bir yapım. İlk sezon Clem’in dünyasını Lee’nin gözlerinden görüyorken, ikinci sezon Clem’in dünyasını, Clem’in gözlerinden tecrübe ediyoruz.

Ve bu gerçekten çok ama çok acı. Walking Dead’in ikinci sezonu, gerçekten acılarla kısa zamanda büyüyen bir Clem’in hikayesi. İlk bölüm, tamamen içinde bulunduğu dünyanın gerçekleriyle uzlaşmış bir Clem görürken, ikinci bölümde yaşadığı kayıpların acılarını kafasında meşrulaştırmaya çalışan, kendisini içinde bulunduğu dünya üzerinde bir yere koymaya çalışan, güçlü bir kızın hikayesini görüyoruz.

Oyunla ilgili ise, teknik olarak söyleyebileceğim çok bir şey yok, Walking Dead, bildiğimiz Walking Dead, ikinci sezonun ikinci bölümü ise karakter diyaloglarına, dramaya ve seçimlere çok daha dayanan bir yapıya sahip, kaldı ki bunu iyi bir özellik olarak söylüyorum.

400 Days oynadıysanız, orada konu alınan karakterlerden bazılarını görme şansınız yine devam ediyor, tabii yaptığınız seçimlere bağlı olarak değişebilecek bir durum bu.

İlk bölümde ve ilk oyunda yaptığınız seçimler ise bir Telltale geleneği olarak yaşadığınız hikayeyi etkiliyor, değiştiriyor.

Clementine’ın bizlerle birlikte büyümesi ise, sanırım Walking Dead serisinin en güçlü yanını oluşturuyor. Acılarla büyüyen Clem, yavaş yavaş acılarını yenmeyi öğreniyor…

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: FYc4kYL.jpg]
[Resim: fhrazIw.jpg]
[Resim: E1MgqIa.jpg]




Videolu kurulum için -->TIKLA<--

[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows XP (SP3) / 7 / 8
İşlemci: Core 2 Duo 2GHz veya eşdeğeri
Bellek: 3 GB RAM
Ekran kartı: ATI veya NVidia kart w/ 512 MB RAM
DirectX: Version 9.0c
Sabit Disk: 2 GB boş alan
Ses Kartı: ses aygıtı Direct X 9.0c

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
oyunda çocuğuz dimi abi
(05.03.2014 21:05)Ronaldo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]oyunda çocuğuz dimi abi

Aynen. Ana karakter çoçuk ama ilerdeki bölümlerde karakter değişebilir.
bu tip filmleri sevmem ama oyunlar hoşuma gidiyo güzel paylaşım olmuş abi +2rep
(05.03.2014 21:12)Ronaldo Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bu tip filmleri sevmem ama oyunlar hoşuma gidiyo güzel paylaşım olmuş abi +2rep

Eyvallah.
iyiyimiş
Sonunda beklediğim geldi. Teşekkürler..
Türkçe yamayı bekliyeceğim teşekkürler
Hikaye fena değilde şu oyunu oturup adam gibi uğraşıp güzel bir grafik yapsalar iyi olurdu.


iPhone'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar bende çevre grafikleri normal gözükürken karakterlerin tamamı siyah görünüyor mesela clementinin sadece şapkası ve çantası gözükürken diğer kısımları simsiyah. Sorun neyden kaynaklanıyor acaba? Ekran kartı sürücüleri vs. hepsini güncelledim farklı crackler denedim yine olmadı...
Referans URL