Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Hızlı Torrent İndirmek
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Biliyoruz ki herkes hızlı torrent indirmek istiyor. Torrent'i hızlı indirmek için çözümler:

Önemli: ---İndirdiğiniz dosya ".rar" uzantısı olsun.

--Saat 11:00 ile 23:00 arasında torrent dosyalarınızı indirin.
--İndireceğiniz dosyaların Seed'i yüksek olsun.
--Admin'imizin verdiği trackerları girin: Tıkla trackerlara gir.
--Sabredin, indirmiyor diye torrenti direk silmeyin bütün bunları yaptıktan sonra bekleyin hızlanacaktır.
--Bütün programları kapatın Eset, İDM gibi.
--Monitörünüzün fişini çekin.
--İnternete girmeyin, tarayıcıları kapatın.

Aklıma geldikçe eklerim...
Hızlı torrentler. Gülümseme
Güncellendi. Hiç işe yaramadı mı? üzgün
Ben Sitede uTorrent ayarlarını yaptım şu an indirme hızı 5'i görüyüor Netim '' 50 mps 100 Gb Kotalı Superonline Gülümseme))) not cs go indiriyorum 6 dkda şu an 70 lerde yüzedesi ve nette 480 dp vidyoyu donmadan izliorum yani net hızı önemli .))))
(03.09.2013 14:52)EmRe_GL27_1903 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben Sitede uTorrent ayarlarını yaptım şu an indirme hızı 5'i görüyüor Netim '' 50 mps 100 Gb Kotalı Superonline Gülümseme))) not cs go indiriyorum 6 dkda şu an 70 lerde yüzedesi ve nette 480 dp vidyoyu donmadan izliorum yani net hızı önemli .))))
İnternet hızı da önemli fakat Modem'in internete erişebilmesi için modem de güç almalı aksi takdirde hızın yine düşecektir ve yanlış adaptör takılan veya fazla güçlü olan monitörlerde fazla güç yiyeceğinden Modem'in güç kaynağı yavaşlayacak internet hızınıda beraberinde düşürecektir. Bunu bizzat yaşadım. Monitörümde yanlış adaptör vardı 400 Kb ile indiriyordu şimdi TV bağladım 800 Kb oluyor, TV'yi çekince ise yine 1.1 Mb'lere ulaşıyor.

Torrent'in Seed'i az ise de hızın istersen 100.000 Mps olsun ister Sınırsız Mps olsun indiremezsin. Bir torrent seedlerim seed'i 1 olur sana veririm 1 Kb'ye bile ulaşamaz indirme hızın.

Hala daha dediklerime inanmıyorsan bir torrent upload edebilirim sorun değil benim için.

(03.09.2013 14:45)EmRe_GL27_1903 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kardeşim Oyun Süper Yeni Kayıt oldum Eyvalllah Adamsınız <3 Zamunda Forevire Net Hızım 50 mps 100 Gb Kotalı SuperOnline ama Torrenler Yavaş İniodu Bu sitede 15 dk falan işim halloldu tşk kardeşim Gülümseme))))))

Burada da belirtmişsin sen. "Hızım yüksekken indirmiyordu.". Bu 2 yorum karşılaştırılınca bana "Net hızı önemli gerisi basit.", burada "Net hızı önemli değil önemli olan tracker."
Beni de çıkmaza soktun. Kararsız Mahcup Kafası Karışmış
Referans URL