Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kingdoms of Amalur: Reckoning - [XBOX360] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: wRfnDtp.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Kingdoms of Amalur: Reckoning - [XBOX360] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:8.14 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
Fantezi eserleri Tolkien ile başlar. Tolkien’den öncesi de vardır elbet, ancak Tolkien Yüzüklerin Efendisi serisiyle bu alanda milattır. Onun ardından gelen birçok fantezi yazarı ondan esinlenmiş, onun yarattığı dünyadan yararlanmıştır. Tolkien’in takipçilerinden biri olan ve fantezi edebiyatı alanında kendine yer edinmeyi başarmış, 2009 yılında kaybettiğimiz David Eddings, yanlış hatırlamıyorsam, iyi bir fantezi eseri ortaya koymak için, çok kötü bir karaktere, taşınması gereken bir nesneye ve onu taşıyacak iyi bir karaktere ihtiyaç olduğunu belirtmiş, yani bir nevi aslında bizlere Yüzüklerin Efendisi’ni tarif etmişti. İşte Kingdoms of Amalur: Reckoning de (KoAR), tamamen olmasa da bu şablonu kendince yorumlayarak karşımıza çıkıyor.

Oyundaki iyi karakterimiz “Fateless One” yani “Kadersiz Kişi”, ancak buradan karakterimizin bahtının kara olduğu anlaşılmasın, kendisinin bildiğiniz kaderi yok. Oyunun hemen başında öldüğünü anladığımız karakterimiz, Well of Souls adındaki bir düzenek sayesinde tekrardan hayata geri dönüyor. Normal şartlarda karakterimiz kaderini tamamladığı için de, doğal olarak, yeniden hayata geri döndürüldüğünde kadersiz bir şekilde dünya üzerinde dolaşmaya başlıyor.

Ufak bir çarkın yerinden çıktığında tüm düzeni alt üst etmesi gibi, ‘Fateless One’ da etrafındaki kişilerin kaderlerini değiştirebilmeye muktedir. Onun bu gücü, oyunun asıl kötüsü Gadflow’un da gözünden kaçmıyor. Şayet sizin kaderinizin dünyayı ele geçirmek olduğuna inanıyorsanız, doğal olarak yazılmış kaderleri değiştiren, düzeni altüst eden böyle bir kişinin varlığını istemezsiniz. Gadflow da bu yüzden karakterimizi öldürmek istiyor.

Oyundaki taşımamız gereken değerli nesneye gelecek olursak, elbette ki bu şey ‘Fateless One’ın hayatından başka bir şey değil. Çünkü siz dünyanın yeniden huzur bulmasının anahtarısınız, bu kaderi değiştirebilecek yegane kişisiniz.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: df2i9MF.jpg]
[Resim: qymGHhr.jpg]
[Resim: Cb6qqfT.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunun oynamak için LT+ v2.0 (XGD3 / 13599) güncellemesi XBOX360' da yüklü olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL