Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Diş Ağrısına Ne Yapsam ?
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Dişim 2 Sene Öncee Kırıldı . Şimdi İse Ortadan Çürüdü Ve Ağırıyor . Ne Önerirsiniz ?
yaş kaç çok ağırıyorsa aldır dişini 5 dklık iş ağrısına değmez.
Doktora git. Burada yazılanlar dişine zarar verebilir.
ip bağla çek kökten çözersin bu işi o da olmazsa penseyle kıra kıra kurtulursun
Benim sana önerim evde karanfil varsa onla çürüğü bastır birazcık canın yanıcak ama ağrısını alır veya ağrı kesici alabilirsin.
geçmiş olsun ama bence sen ya erkenden yat uyu yada şimdi şuan acile git çektir en mantıklı yöntem bu bugün atlattın diyelim çektirmedin yarın yine öyle olur diğerlerine geçerse kötü olur ben diiim
Bu arada çürük süt dişlerinde falansa sıkıntı yok veya köpek dişlerinde ama ana diş se sıkıntı var kanal tedavisi olursun benim başıma gelmişti Açık Ağızlı Gülümseme.
Dişçiye git,çok ağrıyorsa acile git.Google'da arama yapıp tuzlu su baz v.s önerileri dikkate alma.
acile git babana söyle götürsün valla en iyi yöntem belki yarın için raporda alırsın ay keşke benim dişim çürüse 2-3 gün rapor alır okuldan yırtardım
2 sene önce kırılan diş abse yapmıştır. Bence bir diş uzmanına gitme vaktin gelmiş. Dolgu ile falanda kurtulabileceğini sanmıyorum, dişinle vedalaş Gülümseme Bende bir dişimi böyle kaybetmiştim. Sorumsuzluktan. Şimdi ki aklım olsa kırıldığı gün dolgu yaptırırdım. Muhtemel kuvvetle doktora gittiğinde abseyi bitirmek için antibiyotik verecekler, 1 hafta sonra da çekerler. Geçmiş olsun.
Sayfalar: 1 2
Referans URL