Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Google Chrome Uzantı KALDIRAMIYORUM [ÇÖZÜLDÜ]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
Çalıştır da aradım bulamadım fakat program ekle/kaldır da buldum kaldırdım yeniden başlattım filan ama hala gitmedi uzantı öyle duruyor.
uzantı büyük bir ihtimalle virüstür pcde yeni bir profil oluştur
Yer işaretlerini İnternet Explorer'a aktar önce.

Google chrome ayarlar kısmından gelişmiş ayarlara tıkla en alta in tarayıcımı sıfırla diye bir seçenek var, birde bunu dene.
aynısı bende bir virüsle olmuştu flash player diye bunu yaptım düzeldi belki işine yarar
Alıntı:alıntıdır (arkadaşlar bildiğiniz gibi facebook'ta yeni bir virüs dolaşmakta. bu virüs arkadaşlarınızdan birinin paylaştığı salyt gösterisi isimli video'ya tıkladıktan sonra video'nun açılması için adobe flash player güncellemeli diyip baya inandırıcı görsellerle sizi kendisinin adobe olduğuna inandırıp bilgisayara erişim izni vermenizle bulşıyor ve chrome dahil bilgisayarın bir çok yerine yapışıyor. Bende bu tuzağa düştüm ve yaklaşık 2 saattir bunu çözmeye uğraşıyorum ve sonunda buldum.

Öncelikle eğer bu virüsü bilgisayarınıza yüklediyseniz, Chrome üstünden sakın facebook veya twitter'a erişim sağlamayınız. Eğer girdiyseniz facebook'tan samsung mobile apss vs. tarzı isimli uygulamanın erişim iznini kaldırın başka bir tarayıcıdan. Twitter üstüne herhangi bir uzantıyla yapışmıyor meraklanmayın sadece virüs bulaşmış chrome üstünden girerseniz tweet atabiliyor.

Sonra bilgisayarınıza revo uninstaller isimli programı indirip kurun ve program üstünden Adobe Flash Player 1,90 isimli uygulamayı kaldırın.

ilk olarak google chrome'u kapatın

Sonra C:\Documents and Settings\KULLANICI ADINIZ\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions adrsine gidin.
Orda yüklediğiniz tüm eklentiler vardır. Bu dosyalardan biri o virüslü eklentidir. O dosyaların tamamını silin, bu tüm eklentilerinizin kaybolmasına sebep olur fakat onları sonradan yükleyebilirsiniz Göz kırpma

Son adım olarak
Başlat>çalıştır'a tıklayın
oraya regedit yazın
Açılan kayıt defterinde HKEY_LOCAL_MACHİNE-SOFTWARE > Policies > Google > Chrome > Extenstions isimli adrese gidin
buradki "jkakdbeksdnfdfıbvaslcdlseşadm" gibi karmaşık isimli satırı silin

Chrome'u tekrar başlattığınızda virüs tamamen kalkmış olacaktır.

Ben bu yolu kendi bilgisayarımda (windows 7) denedim %100 çalışıyor ama size tabiki de garanti veremem sadece 1 yol denedim ve çalışıyor.

Bu yol kayıt defteri onarımları içerdiği için tehlikeli bir yoldur ve yapılan ilk hatada bilgisayarınızı formatlayabilir o yüzden tüm sorumluluk size aittir. )
evet bu benim işime yaradı yine belirtiyim ki bende bunu başka yerden buldum yani alıntı umarım işine yarar benimki düzeldi
repini veridim işe yardı Gülümseme teşekkür ederim
Çözüldü ise konu kilit Süper
Sayfalar: 1 2
Referans URL