Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Yeni Kategori
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2
S.a arkadaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi yeni kategori istiyorum. Kategori isiminin Faydalı Bilgiler olamsını istiyorum. Böyle bir kategori olursa sevinirm. Mesela öyle bir kategor olursa yetkili olmakta isterim.
Birkaç faydalı bilgi

BİLGİSAYAR
Bilgisayar, belirli komutlara göre veri işleyen ve depolayan bir makinedir. Bilgisayarlar çok farklı biçimlerde karşımıza çıkabilirler. 20. yüzyılın ortalarındaki ilk bilgisayarlar büyük bir oda büyüklüğünde olup, günümüz bilgisayarlarından yüzlerce kat daha fazla enerji tüketiyorlardı. 21. yüzyılın başına varıldığında ise bilgisayarlar bir kol saatine sığacak ve küçük bir pil ile çalışacak hâle geldiler.
FARE
Şeklinin benzerliği nedeniyle bu adı almaktadır; imlecin ekran üzerinde hareket ettirilmesi, dosyaların açılması ve kapatılması, belirli dosyaların seçilmesi vb. gibi birçok işlevin kolayca kontrolunu sağlar.
MONİTOR(EKRAN)
Bilgisayarın yaptığı işlemleri size yansıtan ve görmenizi sağlayan birim monitör’dür.Her ne kadar fazla detaylı gibi gözükmese de bilgisayarın en önemli parçalarından biridir.Ekran kartı ile uyumu göz önünde bulundurularaktan yüksek çözünürlüklü monitörler tercih edilmelidir.800x600,1024x768 şu an için yaygın olarak kullanılan çözünürlük çeşitleridir.Monitör alırken en azından bu çözünürlükleri destekleyen monitör almaya özen gösterilmelidir.Zaten günümüzde satılan yeni monitörlerin çoğu en az bu çözünürlükleri desteklemektedirler. Monitörün diğer bir ayırım sebebi büyüklüğüdür.Monitörün büyüklüğü iki köşe mesafesinin inç cinsinden uzunluğudur.Günümüzde yaygın olarak kullanılan türleri 15” ve 17” dir.
Faydalı bilgiler bir Kategoriden çok bir Konu olabilir ki siz bunu konu olarak Geyik&Muhabbet bölümü altında açarsanız üyelerde elinden geldiğince yardımcı olur ve konu gelişirse sabitlenir düşüncesindeyim.
(24.02.2014 20:27)YsFcLsKn Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Faydalı bilgiler bir Kategoriden çok bir Konu olabilir ki siz bunu konu olarak Geyik&Muhabbet bölümü altında açarsanız üyelerde elinden geldiğince yardımcı olur ve konu gelişirse sabitlenir düşüncesindeyim.

Aynen.
Ben daha büyük birşeyden bahsetmiştim.Öyle birşey düşünülürse alt kategorileden bahsedebilirim.
Örnek olarak monitör demişsin kardeşim ciddimisin ?? Açık Ağızlı Gülümseme çok faydalı bilgi valla saol
Aslında düşüncen güzel fakat bölüm açmak için çok gereksiz. Geyik muhabbet gibi bu tarz konuları açabileceğimiz bölüm varken neden farklı bir kategori istiyorsunuz anlamadım. Geyik muhabbete bu tarzda bir konu açın eğer ilgi olursa ve konu yetersiz kalırsa gerektiği zaman yeni bir kategori açılabilir.
Çoğu insana 1 inç kaç cm diye sorsanız anında cevap veremez . Fakat tv olsun telefon olsun bu ölçü birimini kullanıyor. Şahsen ben inç ölçer diye bir alet duymadım. 1 Tane örneğe takılmana anlam veremedi
m. Eğer önerim sizi açmadıysa açıkça belirtebilirsiniz.Hertürlü yorumunuza değer vermekte cimri olmam.

Kusura bakmayın telefondan giriyorum geç cevap veriyorum.
Benim düşüncem geyik muhabbet bölümünde böyle bir konu aç eğer o konu çok fazla kişinin ilgisini çekerse Serkan abiyle konuşur ve yeni bölüm açarız.
bence de ama yine de serkan abiye kalmış bişey
Bu sitede adamlar torrent oyun indiriyor monitörün ne işlev gördüğünü biliyorlardır herhalde.. Kaldıki ben eleştiri olsun diye değil şaka amaçlı söyledim eğer bu espirimi yanlış anlıyorsan o senin sorunun kardeşim. Bu tarz isteklere adminlerin olumlu bakması zor oluyor onlar sitenin tasarımını felan herşeyi düşünüyorlar zaten adminlerimiz öyle birşeye gerek olduğunu düşünseydi. Açarlardı. Ayrıca bilgisayar sorunları adlı bir kategori mevcut zaten oradan her türlü sorun bilgi edinilebilir.
Sayfalar: 1 2
Referans URL