Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Haftanın En İyi Android Oyunları [22.02.2014]
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: kAh4Wh0.gif?1]




Bu hafta da birbirinden güzel oyunları sizin için seçtim ve paylaştım. Geceleyin yatmadan veya günün boşa geçen zamanında oynarken sıkılmadan oynayacağınız oyunları seçtim. Umarım paylaştığım oyunları beğenirsiniz.

[Resim: jSDMZOQ.jpg?1]

Real Racing 3 adındaki mobil oyun 28 Şubat 2013 tarihinde piyasa sürülmüştür. Android, iOS, Nvidia Shield ve BlackBerry 10 platformlarında oynanabilinmektedir. Uygulama ücretsizdir. Firemonkeys Studios tarafından geliştirilip, Electronic Arts tarafından piyasaya sürülmüştür.
Oyun, 17 tane ana seriden oluşmuştur. Her bir seri de farklı tipte bir sürü yarıştan oluşmaktadır. Serilerin tamamlanması için serideki tüm yarışlarda birinci olmak gerekir. Daha üst serilere geçtikçe daha hızlı ve daha gelişmiş arabalar alınabilmektedir.

Oyunda iki para birimi vardır: Para ve altın. Parayla araba alma, tamir etme, bakım yapma ve arabayı geliştirme işlerini yapabilirsiniz. Parayı her yarışta kazanabilirsiniz. Ne kadar başarılı bir yarış olursa o kadar fazla para kazanırsınız. Ayrıca serilerin her %25 lik kısımlarını bitirdikçe para kazanırsınız. Altın ise daha üst seviye arabaların alınmasında ve arabayı geliştirirken lazım olmaktadır. Serilerin her %25 lik kısımlarını bitirdikçe ve sürücü seviyesi atladıkça bir miktar altın kazanırsınız.

Arabayı kullanırkenki kontroller kolaydır. Hatta ayarlarda 7 çeşit kontrol tipi vardır. Dilediğinizi seçebilirsiniz. Ayrıca oyuna ilk başladığınızda yol tutuşu ve frenlerde otomatikman yardımcı olan ayarlar mevcuttur. Ancak ileride kontrollere alışınca ve ustalaşınca daha iyi yarışmak için bu ayarları kapalı duruma getirirseniz daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

[Resim: k55vL4Y.jpg?1]

Clash of Clans, Kingdoms of Camelot: Battle for the North ve Lords and Knights gibi eski çağı ele alan bir tür strateji oyunu. Kendi köyümüzü kurup, onu zamanla geliştirip asker yetiştirerek Goblinlere (oyunun kötü karakterleri) veya bizim gibi oynayan başka oyuncularla savaşabiliriz. Fakat bizim köyümüze de saldırı geleceğenide unutmadan savunma binaları ilerde köyümüzü savunabiliriz. Oyunun bence en güzel yanlarından biri Türkçe olması, hem kolayca oyuna alışabiliyor hemde size verilen görevleri daha iyi anlayabiliyorsunuz.

Köyümüzü belli bir oranda geliştirdikten sonra kendi birliğimizi kurabiliyorsunuz. Oyun içinde bir çok Türk mevcut, hatta onlarla sol taraftan açılan bir panelden sohbet bile etmeniz mümkün. Oyunda gerekli binaları ve askerleri yapabilmek ve geliştirebilmek için iki temel hammaddeye ihtiyacımız var birincisi altın diğeri ise iksir. Bu iki temel hammaddeyi köyümüzde üretebiliyoruz. Her strateji oyunun ana kuralı olan hammadde ihtiyacını unutmayıp bence ham madde çıkaran binaları geliştirmeyi öncelik olarak benimsemelisiniz Gülümseme

[Resim: G813bKD.jpg?1]

Menajerlik kariyeriniz için yeni bir dönem başlıyor.
En sevilen menajerlik serilerinden olan Football Manager, 2014 sürümüyle karşımızda. Bu oyun, sadece iyi bir menajerlik oyunu değil, aynı zamanda gösterilen güvene verilen karşılığın da bir ödülü biz Türk oyuncular için. Nasıl mı?
Geçtiğimiz yıla gidelim isterseniz, burada bir de yazımız var hatta. Sports Interactive yetkilileri, İstanbul'a gelerek Football Managel 2013'ün lansmanını gerçekleştirmiş, oyunun Türkçe yazı desteğiyle ve uygun fiyatıyla Türk oyuncularla buluşacağını belirtmişti. Yapılan açıklamalar birçoğumuz tatmin etmişti; hem klasik FM, hem de yeni nesil FM bir arada, hem de Türkçe dil desteğiyle sunuluyordu. Sonucunda da Sports Interactive'in güvenini Türk oyuncular boşa çıkarmadı. Elde edilen güzel satış rakamları, bu yıl, Football Manager 2014'ün de Türkçe dil desteğiyle bizlere sunulmasını sağladı.


Bugünlük Bu Kadar İyi Forumlar Slow DowN®
Güzel Konu S4'ümde Tüm Oyunlar Yüklü Teşekkürler Gülümseme
teşekkurler
Clash of clans iyidir
fm14 süper pcsi android nası bilmiyorum ama oda iyidir
Referans URL