Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Daylight'ın Çıkış Tarihi ve Yenilikçi Fikirleri Açıklandı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: xdaylight-in-cikis-tarihi-ve-yenilikci-f...Raqhqs.jpg]

Korku oyunu açlığımızı dindireceğine inandığımız Daylight için çıkış tarihiyle birlikte oyuna ait ilginç bir fikir paylaşıldı.

Öncelikle ilginç fikirden bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz üzere PlayStation 4’te Twitch üzerinden oyunumuzu canlı yayınlayabiliyor ve diğer canlı yayınları seyredebiliyoruz. Geliştirici ekip Zombie Studios bu konu üzerinde oldukça başarılı bir fikir geliştirmiş. Twitch üzerinden bir Daylight yayını seyrediyorsunuz diyelim, eğer konuşma kısmına İngilizce ‘miyav’ (‘meow’) yazarsanız yayını yapan kişinin oyununda kedi miyavlaması gelecek. Bu sayede oynayan kişiyi korkutma imkanına sahip olacaksınız.

Bu sistem yüzünden ortaya çıkacak bir sorunun da şimdiden önüne geçilmiş. Sistemde zamanlayıcı yer aldığı için yazdığınız kelimeler sürekli etkileşime girmeyecek. Bir başka güzel özellik de bu kelimelerin bize verilmeyecek olması. Yani işe yarayacak kelimeleri keşfetmemiz gerekecek.

Daylight’ın Real3D isimli üç boyut teknolojisini kullanacağı da açıklandı. Böylelikle korku deneyimimizi bir boyut daha arttırabileceğiz.

Daylight, PC ve PlayStation 4 için 8 Nisan tarihinde 14.99 dolardan satışta olacak.

''ALINTIDIR''
Seri ctrl+c yapma turuncu levye alıntı http://www.turunculevye.com/haberler/gos...-aciklandi
Referans URL