Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: S.T.A.L.K.E.R. : Clear Sky - [RELOADED] - [PC] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: RONgtyU.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
S.T.A.L.K.E.R. : Clear Sky - [RELOADED] - [PC]

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 3.93 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
1986 yılında Çernobil'de yaşanan nükleer facianın ardından birçok insan ölmüş, birçoğu da yaralanmıştı. Patlamanın boyutu Ukrayna'nın sınırlarını aşmış hatta ülkemizin bir bölümünü de kapsayan geniş bir alana yayılmıştı. Günümüzde halen bu olayın etkileri görülebiliyor. Geçmişte meydana gelen çoğu savaş, önemli olaylar ve büyük facialar, yıllardır film ve oyun sektörlerine konu olarak karşımıza çıkıyor.

Merc adındaki Stalker ile oyuna başlıyoruz. Clear Sky'da ilk dikkat çeken özellikler, dinamik ışıklandırmalar ve daha geniş bir haritanın üzerinde yer alıyor olmamız. İlk bir kaç ufak görevden sonra kendi envanterimizi belirliyor ve katılmak istediğimiz ekibi seçebiliyoruz. Tabi bu isteğinize karşılık hemen olumlu yanıtlar gelmiyor. Öncelikle söylenenleri yapmalı, istenilen PDA ve belge benzeri dökümleri ele geçirmeli, tehlike oluşturacak isimleri öldürmeliyiz.

Haritanın hemen her noktasında Mutant’lar ve diğer Stalker gruplarına ait birlikler görmek mümkün. Tek başına ilerlemeye çalışmak gerçekten çok zor bir hal alacaktır. Dahil olduğunuz grup sayesinde operasyonlara arkadaşlarınızı da çağırabiliyor, ek ateş gücü oluşturabiliyorsunuz. Öldürdüğünüz her Stalker'ı mümkün olduğunca aramakta fayda var. Çünkü parayla silah satın almak pek kolay değil. Oyuna yeni başladığınızı ve ilk zamanlarda silah çeşitliliği sıkıntısı çekeceğinizi düşünürsek tutumlu davranmanız gerekiyor. Hasar gören silahlarınızı tamir ettirebiliyor, hatta silahlarınıza geliştirmeler de yaptırabiliyorsunuz ayrıca. Tabi parasını verdiğiniz taktirde. Oyundaki ticaret sistemi ilk oyundaki gibi belirli kişilere bağlanmamış bu kez. Konuştuğunuz çoğu Stalker ile ticaret yapabiliyorsunuz.

Peki elde ettiğimiz silahlar işe yarıyor mu derseniz, pek değil cevabını verebilirim. Maalesef Clear Sky'da “Vuruş hissiyatı” kavramı yok denecek kadar az. Buna ek olarak çok yakın mesafelerden yaptığınız atışlarda bile karşınızdakini devirmek oldukça zor. Örnek vermek gerekirse, bir Stalker'ın kafasına atış yaptınız diyelim. Eğer daha önce yara almadıysa ufak bir sersemleme yaşıyor ve çatışmaya kaldığı yerden devam ediyor. Öldürmek için bir kez daha tekrar etmek gerekiyor çoğu zaman. Eğer rakibinizi boydan boya tarayabilirseniz bu da bir öldürme yöntemidir sonuçta, ama etrafınızı çeviren onca adama karşı silahların da hantal olduğunu belirtirsek, hızlı hareket etmekte fayda var.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: 5vhAKIN.jpg]
[Resim: nnQi79Y.jpg]
[Resim: a1wZWQO.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri;

İşletim Sistemi: Windows XP (SP2) / Windows 2000 (SP4) / Windows 7 / 8

İşlemci: Intel Pentium 4 2.0 GHz veya AMD Athlon XP 2200

RAM: 512 MB.

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 5700 veya ATI Radeon 9600.

Sabit Disk: 10 GB

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
teşekkürler
oyunu kurdum kurulum bitince cd key sordu next deyip gectim ama bu seferde oyunu acarken cd sordu crack falan varmı bulamadım ben
Konusunu beğendim indireceğim teşekkürler Gülümseme
eşlere bağlanıyor hatası verıyor
İmzamdaki linkte bekirtilen işlemleri denedin mi?
(03.01.2016 13:03)Fantom Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İmzamdaki linkte bekirtilen işlemleri denedin mi?

hay allah razı olsun düzeldi burdan ındremıyorum dıye yabancı siteden indirdim oda rar şifresi için telefon numarası isteyen bi siteye yönlendiriyo boşa gitti okadar emek teşekerler

hocam şuanda iniyor ama 250 kb ile iniyor internet hızımı ölçdüm 1.5 mgb çıkıyor neden böyle oldu acaba
Referans URL