Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Önemli !!
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Sayfalar: 1 2 3 4
Ben kuralların dışına çıktığımı sanmıyorum sende durduk yere hararet yapma. Arkadaş birşey söyledi anlamadım bende varsa önerin söyle kardeşim dedim olay bundan ibaret tartışmıyoruz birşey yapmıyoruz.
[buraya dikkatMetamorfoz kimsin kardeşim Kafası Karışmış sen birşey demedinki yapayım. ]Trip felan değil yani görmedim yazılarını felan. Bildiğin önerdiğin çözüm varsa bekliyorum kardeşim. Bunları Yazdıktan Sonra Yalan Söylemek
Ne yalanı neyden bahsediyorsun sen yaw kafam karıştı çünkü adam bana birşey önermedi görmediğim birşeyi yapamam bunun için şaşırdım tripmi atıyorsun dedi bende ne tribi kardeşim görmedimki yapayım dedim..


Birdaha yalancı muamelesi yapma bana. Sen yönetici olabilirsin bende Üyeyim burda tartışmalık bir durum olursa forum kurallarını bende biliyorum 1-2 aydır bu siteyi takip ediyorum direk adminlere ( yöneticilere ) şikayette bulunurum..
sana dedim mesajde değil yalanı orda kavga etmedik diyosun bu ne demek Metamorfoz kimsin kardeşim
Tanımadığım birine ne diyeyim ??? tanımıyorum bende kimsin kardeşim ne önerdinki yapmadım anlamında söyledim..
Metamorfoz kardeşim çözümlerini daha önce denedim ama Sonuç alamadım. oyunun dosyalarında config yok setting vardi notpad ile açtım full screen true yazıyordu trueyi sildim false yaptım yine olmadı. Başka çözüm önerisi olan varmı.
Bu dll dosyalarının yanına [ORGİNAL] yazmayı dene
Nasıl yani samet anlamadım .s
Slow down hangi kuralı çiğnedik söylersen sevinirim.
slow abi sana noldu yöneticimi ldun bende süper moderatör oluyum
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans URL