Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Vram arttırmak için herhangi bir uygulama
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
Vram arttırmak için bir uygulama lazım intelin hd graphic kartına sahibim ekran kartım 4gb olmasına rağmen vram 32mb bu yüzden pcde pes gibi oyunları oynayamıyorum.
Kardeşim araştırdığımda birkaç çözüm buldum fakat sanırım sorun donanımsal kaynaklı.
Lakin istersen çözümleri anlatabilirim ?
evet lütfen
Vram yükseltilemez yeni bir ekran kartı almalısın ayrıca senin Pes sorunu farklı bir şeyden kaynaklanıyor olabilir . Senin oyunun Reloaded mi Skidrow mu ?
aslında bilmiyorum oyunu arkadaşımdan kurulu aldım skidrowun bu oyundan img dt07 bakımından sorunlu olduğunu biliyorum bir çok crack denedim oyunun bu sorununu 1 gün araştırdım sonra ise sorunun tamamen vramden kaynaklandığını gördüm bi sitede ama black ops 2 mw2 tarzı büyük çaplı oyunları sorunsuzca çaıştırıyor.
Konu Hatalı Veya Çalışmıyor Vram Ekran Kartı İle Bağlantılı Ekran Kartında Anakarttaki Dahili Kart Olduğu İçin Performans Bekleme.
(17.02.2014 22:26)MRTCN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]aslında bilmiyorum oyunu arkadaşımdan kurulu aldım skidrowun bu oyundan img dt07 bakımından sorunlu olduğunu biliyorum bir çok crack denedim oyunun bu sorununu 1 gün araştırdım sonra ise sorunun tamamen vramden kaynaklandığını gördüm bi sitede ama black ops 2 mw2 tarzı büyük çaplı oyunları sorunsuzca çaıştırıyor.

Oyunun reloaded versiyonunu indir . Sorunun Skidrow sürümün stadyum dosyalarından kaynaklanıyor.
Kjuralles'in isteği üzerine ve gerekli açıklama yapılmış konu kilit
Referans URL