Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ben 10: Omniverse 2 - [XBOX360] - [iMARS] - Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: tca3EeY.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
Ben 10: Omniverse 2 - [XBOX360] - [iMARS] - Zamunda Hızlı Torrent İndir

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut: 7.30 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
D3Publisher ve Cartoon Network Enterprises tarafından yayınlanan ve dünyanın en çok satan interaktif eğlence serilerinden biri olan Ben 10in en yeni oyunu olan Ben 10: Omniverse 2™te oyuncular Ben ve Omnitrix sayesinde elde ettiği uzaylı biçimleriyle birlikte yepyeni bir maceraya atılacak ve yeni galaktik tehdit Incurseanlara karşı savaşacaklar. Omnitrixin yaratıcısı Azmuthu da yanına alarak Dünyaya doğru yola çıkan Ben, İmparator Mileousu engellemek için Incurseanların galaksilerarası savaş gemisine çıkarma yapacak. Oyuncular kovalamaca ve kaçış sahneleri gibi yepyeni maceralarla yüzleşecek, bugüne kadar ki en dinamik Ben 10 oyununda kötülüğün güçlerine karşı amansız bir savaş yürütecekler.



Yepyeni Hikaye - Cartoon Networkün aksiyon dolu TV şovunun yazarlarının hazırladığı bu yeni hikayede Incurseanlara karşı savaşacaksınız.
Şovdaki Favori Karakterlerinizle Oynayın - Ben ve Omnitrix Uzaylıları grubunu alarak çokluoyuncu işbirlilikli mücadele modunda birbirinden dişli düşmanlara karşı savaşın.
Keşfedilmeyi Bekleyen Yeni Uzaylı Biçimleri - Aralarında Big Chll, Bullfrag, Rath, Eatle gibi isimlerin de bulunduğu, her biri kendine has rollere sahip uzaylı biçimlerinden konsolda 10unu kullanarak savaşa katılın.
Uzaylı Geliştirmeleri! -Omnitrix artık konsollarda uzaylıları sınıflarına göre seçecek, böylece oyuncular favori uzaylılarını büyüklük ve hızlarına göre saklayıp gerek duyduklarında anında seçebilecekler.
Incurseanlara Karşı Savaş - Oyunculara çoklu-uzaylı saldırıları ve güçlü kombo bitiriş hareketleri yapmalarına olanak verecek açık uçlu kombo tabanlı savaş sistemini kullanarak bugüne kadarki en hızlı Ben 10 oyununda Incursean ordusuna karşı savaşın.

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: V5tOOGM.jpg]
[Resim: ID1KnVT.jpg]
[Resim: LfCZJc5.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Bu oyunun oynamak için LT+3.0 (XGD3 / 16202) güncellemesi XBOX360' da yüklü olması gerekmektedir.

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Referans URL