Zamunda Torrent - Torrent Oyun İndir -Zamunda Film Dizi Program

Orjinalini görmek için tıklayınız: NaissanceE [RELOADED] - Full Zamunda Hızlı Torrent
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Orjinal Sürümü Görüntüle internal link
[Resim: KmnbGuD.png]

[Resim: NG4ts3k.png]
NaissanceE [RELOADED] - Full Zamunda Hızlı Torrent

[Resim: CKPLJ7s.png]
Boyut:1.16 GB

[Resim: CjFMkbe.png]
NaissanceE ilk kişi PC oyun geliştirilen keşif üzerinde UDK tarafından Limasse katılımı ile Beş Pauline Oliveros, Patricia Dallio ve Thierry Zaboitzeff.

Macera gerçekleşir gizemli ilkel bir oyun yapısı ve esas olarak kaslardan oluşur ve keşfetmek için, derin ve güçlü hissediyorum bu ambiyansı atemporal ama dünya platforming bulmacalar ve alanları da olacak deneyimini zenginleştirmek.

NaissanceE bir oyundur, bir felsefi gezi ve sanatsal bir tecrübe.

Oyun boyunca inşa edilmiştir doğrusal bir yol daha vurgulanmaya açık alanlarda serbestçe keşfetmek, bazı bulmacalar için çözer ve bazı dizileri daha deneysel.

Giderek daha derin ve daha derin bir ilkel dilimi “Naissance” dünya, oyuncu buluşacak varlıkları ya da mekanik sistemleri. İster bu varlıkların yaşam formlarının ya da saf makineleri, onlar tepki player varlığı, ışık ve gölge ve onlar açabilir aşağıdaki erişim.

Eğer birçok yerinde yolculuk gerektirir sadece merak ve mantık, iyi bir kontrol ve koordinasyon içinde çalışan, solunum ve atlama eylemlerini geçmesi için yardımcı olacaktır ama nadir acil dizileri, eski bir saygı olarak bir okul kalıp yeniden deneme oyunlar.

Arkasındaki ana fikir oyuncu oyunu yapmak takdir yalnızlık, duygu lost in bilinmeyen devasa bir evren olmak ve hayret tarafından dünya güzellik bu. Bir dünya gibi görünüyor hayatta, lider oyuncu, onu manipüle ve herhangi bir nedenle onunla oynamak.

Hayal gücü için önemli bir anahtardır zevk ve anlamak NaissanceE. Yürürken keşfedilmemiş bir soyut yapısı doğası hakkında soruları getiriyor bu dünya, bu gezinin anlamı hakkında. Evocating ve sembolik, mimarlık ve olaylara yol açacaktır oyuncuların hayal gücüne bir cevap bulmak için, eğer sadece konularda. .

[Resim: Ci99Fp1.png]

[Resim: d6FrlOi.jpg]
[Resim: pYpPmDl.jpg]
[Resim: GLDBOla.jpg]




[Resim: 8eREzoB.png]
Minimum Sistem Gereksinimleri;
İşletim sistemi: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7
İşlemci: 2.0+ GHz multi-core işlemci
Bellek: 3 GB RAM
Ekran kartı: NVİDİA 8800 gts veya benzeri grafik kartı
DirectX: Version 9.0c
Sabit Disk: 2 GB boş alan

[Resim: 7a2BWh3.png]
İndirmek İçin "TORRENT INDIR veya DOSYA INDIR" Yazılı Resimlere Tıklayınız.
Sizce Nasıl Bir Oyun Ben İnceleyemedim
Boyutuna göre iyi bir şeye benzemiyor . LastWorld Google çeviri olduğu çok belli bari cümle yapısını düzeltseydin. Açık Ağızlı Gülümseme
oyunu anlamadım oyun portalın bi değşiği gibi
beyler kafam çok dağınıktı yanlışlıkla reklamdaki dosyayı indirdim başka dosya indi zamunda torrent diye bende virüs totalden tarattım virüs çıktı virüslü dedim oyunun torrent linki virüslü değil kafam karışmıştı özür dilerim
O halde yorumunu siliyorum ki indirecekler durumu yanlis anlamasinlar.
Tesekkurler Harika Oyun Indirmeye Deyer
ben bölümün birinde takıldım sinir etti devam etmeden sildim oyunu
Referans URL